star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 114 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 114 m² telek

  • Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 112m²


Ár:

27 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

4 SZOBÁS TEHERMENTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ PUSZTASZABOLCSON DUPLA GARÁZZSAL ÉS MELLÉKÉPÜLETEKKEL!

Korát meghazudtoló állapotban lévő vegyes falazatú ingatlant kínálunk megvételre Pusztaszabolcs csendes aszfaltos utcájában, pár perces sétára a központtól, iskolától, óvodától.

Az ingatlan fa födémes, beton cserépborítással, összközműves, fűtése jelenleg gáz kazánról, radiátoros hő leadókkal (lehetőség adott vegyes tüzelésű kazánról is fűteni). Szerkezeti állapota kitűnő, hiszen folyamatosan karban tartották tulajdonosai. A tető nem ázik be, fő falai nem süllyednek, nem vizesednek. Nyílászárói nagyrészt fából készültek (+redőnyök), 2 db ablak és az egyik bejárati ajtó cserélve lettek műanyagra. Villanyvezeték rendszer szintén cserélve lett, réz kábelek biztosítják az áramellátást. A fürdőszoba 2 éve lett felújítva, a tetőn lévő ereszcsatorna rendszert 5 éve cserélték újra.

Elrendezése: konyha, kamra, nappali, fürdő, előszoba és 3 db nagyszoba. Az alaprajzon is látható veranda végigkíséri az ingatlan teljes ,,L,, alakzatát, a födém rendszer felette húzódik, így akár könnyedén be is építhető.

1114 m2-es telek tartozik hozzá melyen dupla gépkocsi beállású garázs, ólak, tárolók és egyéb melléképületek kaptak helyet. Az udvar hátsó felében lehetőség adódik állattartásra, kertészkedésre, az udvaron található fúrt kút biztosítja a locsolásra alkalmas vizet.

Ha kisebb ráfordítással szeretne egy kultikus, parasztház jellegű ingatlant vásárolni, akkor ne késlekedjen, jelentkezzen és tekintse meg ezt a hangulatos ingatlant Pusztaszabolcson a Velencei-tótól csupán 10 km-re.
Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!


Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634393


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634393

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pusztaszabolcsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 114 m². A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 241 071 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634393. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.