star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 016 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 016 m² telek

  • Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 100m²


Ár:

69 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

ELADÓ 99,5 m2-es ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ PUSZTASZABOLCS CSENDES UTCÁJÁBAN 1016 m2-es telken !!

Helyiségei : amerikai konyha+étkező+nappali összesen 41 m2, kádas fürdőszoba+wc, +még egy mosdó, wc, kamra, gardrób, előszoba, közlekedő és 3 hálószoba (12,11 és 9,3 m2-esek).

Nagyszerű elrendezésű otthon, ideális családok számára!!

Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, várható átadás a lekötéstől számított 6 hónapon belül. Az ingatlan téglából épül, falai szigetelve lesznek, nyílászárói 3 rétegű műanyagok, fafödémes épület, 20-25 cm födémszigeteléssel, antracit tetőcseréppel és ereszcsatornával. Zsalukőből készült kerítés lesz az utcafronton fa lécekkel.

Fűtése a tervek szerint kondenzációs kombi gázkazánról fog működni, választhatóan padlófűtéssel vagy radiátorokkal. Lépésálló szigetelés lesz az aljzatban. A burkolatok választhatóak egy megbeszélt árkategóriában melyet az ár tartalmaz. Elektromos redőnykiállásokkal, napelemkiállással, 1 db klímával és 1 db kerti csappal, térkövezett kocsibeállóval kerül átadásra!!

EGYES KÉPEKEN EGY REFERENCIA INGATLAN LÁTHATÓ.
Pusztaszabolcs városa folyamatosan fejlődő település ahol általános és középiskola, 2 óvoda, mentő és tűzoltóállomás is megtalálható!! A Velencei-tó 13 km, az M6, M7 autópályák is perceken belül elérhetőek, Budapest külső határa 35-40 perc!

Referencia ingatlanok megtekinthetőek!! További információkért hívjon bizalommal akár hétvégén is!!


Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634516


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634516

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pusztaszabolcsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 016 m². A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 699 000 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634516. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.