star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rábaszentmihály

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 489 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Rábaszentmihály

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 489 m² telek

  • Eladó ház Rábaszentmihály

  • 100m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Rábaszentmihály csendes utcájában egy kétszintes, 95 nm- es családi házat, amely egy 2489 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan 1982-ben épült téglából, napjainkban is nagyon jó statikai állapotnak örvend, a folyamatos karbantartás és korszerűsítésnek köszönhetően. 2018-ban történt nagyobb felújítás, ekkor kapott teljesen új hideg és meleg burkolatot, cserélve lettek a vízvezetékek, valamint beépítésre kerültek műanyag, jó hő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező nyílászárók, az ablakok redőnnyel szereltek, de korábban a tető is teljes felújításon esett át.
Az ingatlanba lépve, a földszinten kapott helyet egy nagyméretű, 19 nm-es nappali, konyha és étkező egyben, egy éléskamra, fürdő és WC.
A földszintről lépcsőn keresztül van lehetőség lemenni az alagsorba, ahol a ház egy része alápincézett és itt került kialakításra a kazánház és egy 7 és egy 8 nm-es tároló is.
Az emeleten található 3 hálószoba, ezek egyikéről van lehetőség kilépni egy 5 nm-es teraszra, továbbá itt is van egy fürdőszoba WC-vel együtt.
Az ingatlan fűtéséről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadók minden helyiségben radiátorok.
A családi házhoz tartozik még egy külön bejárattal rendelkező lakrész, melynek hasznos alapterülete 64,5 nm. Ehhez a részhez külön villanyóra van, a fűtés és vezetékes víz pedig a főépületből szabályozható, igény esetén teljesen elzárható. Itt is kialakításra került egy hálószoba, nappali, fürdő, WC és konyha.
A közel 160 nm lakórészek után van még egy jelenleg szerszámtárolóként használt,19,5 nm-es helyiség és több melléképület.
A 2489 nm-es telek méretéből adódóan önfenntartó gazdálkodásra is alkalmas, amihez nagy segítséget nyújt két fúrt kút is.
Az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában, hiszen a két lakrész miatt ideális választás nagycsaládosoknak, összeköltöző generációknak és bérbeadás szempontjából befektetőknek is.
A szintén tágas tároló és melléképületek pedig biztosítanak kellő teret akár műhely kialakítására is.
Kijelenthető, hogy ebben az ingatlanban szinte bárki megtalálja azt amit keres, hiszen a lehetőségek tárháza meglehetősen széles skálán mozog, melynek csak a fantáziája szabhat határt.
A leendő tulajdonosok a homlokzat leszigetelésének a kivitelezését is kérhetik a tulajdonostól közös megegyezés után, amennyiben arra igényt tartanak.
A költözésre augusztustól lesz lehetőség.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését a hirdetésem, hívjon a megadott telefonszámon és előzetes időpont egyeztetés után megmutatom!


Elhelyezkedés

Rábaszentmihály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613201


HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Rábaszentmihály

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 210m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613201

Az általad megtekintett eladó rábaszentmihályi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 489 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 000 Ft, ami a rábaszentmihályi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Kozma Ádám referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613201. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rábaszentmihály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.