star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeresztúr

  • 87 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Ráckeresztúr

  • 87 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Ráckeresztúr

  • 87m²


Ár:

68 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Egy felújított szép családi házRáckeresztúron eladó egy könnyűszerkezetes családi ház.Az ingatlan 3 éve teljes felújításon esett át, beleértve a víz-és villanyvezetékek, a nyílászárók, és a tető cseréjét, valamint az épület külső szigetelést is kapott. Gáz a telken belül, a villanyhálózat 3*25 Amper-re bővítve lett. A szigetelésnek köszönhetően a ház rezsije alacsony. A fűtést mindkét szinten egy-egy klíma, valamint Nobo panelek biztosítják.A lakótérbe belépve az előszobán keresztül hatalmas, világos amerikai konyhás nappali fogad. A nappaliból lehet megközelíteni a fürdőszobát. A felső szinten 3 hálószoba, valamint egy toalett.Az udvar parkosított, található rajta egy 60 nm-es épület, mely akár garázsnak, akár lakhatásra is átalakítható. A kertben egy épített, fedett kerti grillező, valamint egy játszótér is helyet kapott.A környék csendes, fejlődő falusias, Budapestről 25 percnyi távolságra autóval, viszont, ha a tömegközlekedést választja az sem probléma, mivel a közelben található a buszmegálló..A településen működik orvosi rendelő, posta, gyógyszertár. Gépkocsival Ercsi és Martonvásár percek alatt elérhető.VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Ráckeresztúr, Széchenyi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603421


+36 70

Ingatlannet kód: NET6603421

Az általad megtekintett eladó ráckeresztúri (Széchenyi utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 781 609 Ft, ami a ráckeresztúri átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.