star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rád

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Rád

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Rád

  • 180m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
4 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Rád frekventált részén, 740 m2-es telek, újszerű, igényesen kialakított, kiváló műszaki állapotú, kétszintes, 4+2 szobás, 180 m2-es lakóházzal eladó! Az épület 1985-ben épült, beton alapra, lyukacsos téglából, vasbeton födémmel. A tető betoncserép borítású. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű, fa alapanyagúak, alumínium redőnyökkel felszereltek. Az épület 10 cm vastag hőszigeteléssel is rendelkezik, ezáltal kedvező fűtésköltséggel üzemeltethető. Az ingatlan teljes közművekkel rendelkezik, ipari áram is rendelkezésre áll. A központi fűtés gázcirkóról üzemel. A meleg vízellátást két villanybojler biztosítja, melyek éjszakai mérőről üzemelnek. Az ingatlan riasztó és kamerarendszerrel is fel van szerelve. Az épület földszintjén 1, a tetőtérben 3 hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A földszinten tágas amerikai konyhás nappali, spejz, fürdőszoba, WC, 2 hálószoba lett kialakítva. A nappalihoz terasz is kapcsolódik. A tetőtérbe a nappaliban kialakított széles csigalépcső vezet. A tetőtérben folyosó, 3 szoba, fürdőszoba és gardróbhelyiség kapott helyet. Mindhárom szobához loggia kapcsolódik. A földszinten lévő nappali és a szobák parketta padlóburkolatúak, a tetőtéri szobák szőnyegpadlós kialakításúak. A falak dekoratív, festhető üvegszövet és vlies alapú tapétákkal, díszlécekkel kialakított. A konyha jól felszerelt, szagelszívó is beszerelésre került. A konyhabútor a vételár részét képezi. Az udvarba gépkocsival elektromos működtetésű kapun lehet bejutni, a 4 személygépkocsi tárolására alkalmas garázs elektromos működtetés garázsajtóval felszerelt. A garázshoz térkövezett burkolatú út vezet. A garázs mellé műhelyt is építettek. A ház és a garázs tetőszerkezete megfelelő felületet biztosít napelemrendszer kialakítására. A kert rendezett, pázsitfűvel, tujasorokkal díszített. A kert gyűrűskútról is öntözhető. Az épületet folyamatosan karbantartották, így a legkisebb felújítási munkálatokra sincs szükség. Az épület loggiáiról kiváló panoráma tárul a településre és a környező dombokra. A településtől az M2 gyorsforgalmi út 4 Km-re, Vác 6 Km-re található. Budapest fél óra alatt elérhető. Az ingatlan kiemelkedően jó ár-értékarányt képvisel! Ára: 84.900.000.-Ft. Bérlet, csere nem lehetséges!
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A

Tel : 06-30-274-1790


Elhelyezkedés

Rád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6284209


+36 30

Ingatlannet kód: NET6284209

Az általad megtekintett eladó rádi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 4 garázs. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 471 667 Ft, ami a rádi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6284209. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.