star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rátka

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

12,99 millió Ft

Eladó ház Rátka

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Rátka

  • 68m²


Ár:

12 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

A Tokaji borvidéken, "Hegyalja kapujaként" is ismert, Rátka német nemzetiségi településen eladó egy 68 m2-es, 2 szobás ikerház, 720 m2-es, közös osztatlan telken, csendes, rendezett, környezetben.

Helyiség lista:
- 2 szoba
- konyha + étkező
- fürdő+WC
- veranda
- nyári konyha
- pince
- külső állattartó ól

Műszaki leírás:
A szobák padlózata mozaiklappal és kerámiával burkolt, a falak festettek, és csempézettek. A ház fűtése gázkonvektorral megoldott. Nyílászárók eredeti fa, dupla tokos és műanyag, hőszigetelt szerkezetűek.

Környezet:
A községben kuriózumként működik egy német-magyar kéttannyelvű általános iskola is.
Az ingatlan falusias, csendes környezetben, hasonló családi házak szomszédságában helyezkedik el, 100 méterre a vasútállomástól.


Elhelyezkedés

Rátka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6608393


+36 20

Ingatlannet kód: NET6608393

Az általad megtekintett eladó rátkai ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 12,99 millió Ft, négyzetméter ára 191 029 Ft. Az ingatlant Hausel László referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608393. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rátka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.