star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Remeteszőlős

  • 205 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 367 m²

    telek

Vételár:

159,9 millió Ft

Eladó ház Remeteszőlős

  • 205 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 367 m² telek

  • Eladó ház Remeteszőlős

  • 205m²


Ár:

159 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

II/A kerület - REMETESZŐLŐS találkozásnál, hegyvidéki környezetben, megújuló energiát felhasználó (NAPELEMEKKEL felszerelt), 205 nm számított alapterületű, nappali + 3 - 4 hálószobás, DUPLAKOMFORTOS, saját kertrésszel és több terasszal is rendelkező ikerház fél, két autó tárolására alkalmas garázzsal eladó.

Az ingatlan különlegesen szép természeti környezetben fekszik, melyet erdő vesz körbe, amely így nemcsak pihentető sétákra, kirándulásokra, közösségi programokra ad lehetőséget, hanem kristálytiszta levegőt is biztosít az itt élők számára.

A 2008-ban felépítésre került ikerház folyamatosan karbantartott, korszerű épületgépészeti megoldásokkal rendelkezik, az alacsony fenntartási költségekről a Viessmann típusú gázcirkó, a nappali szinten található, épített cserép kandalló, az éves szaldó elszámolású újonnan telepített napelemek és az esővizet összegyűjtő ciszternából működő automata öntözőrendszer is gondoskodnak.

Az épület két irányból is megközelíthető a két utcafronttal rendelkező, emelkedő terepszintű telek adottságaiból kifolyólag, így az utcával egy szintben lévő garázs szint is kényelmesen megközelíthető, de a felette található – gyalogosan a másik utca felől is megközelíthető - nappali szint is rendlelkezik közvetlen terasz és kertkapcsolattal.

A legalsó szinten a garázs mellett egy nagyméretű tároló (gardróbnak is használható), és a háztartási helyiség funkciót is betöltő, gépészeti helyiség található, a nappali szintre kényelmes lépcső vezet.

A középső szint bejárathoz közelebb, a gardrób helyiséggel is kapcsolatos előszoba, a zuhanyzóval rendelkező vendégmosdó kapott helyet, a bejárattal szemben a nappali – étkező - konyha egy térben került kilapításra, amelyet a térelválasztóként is funkcionáló, épített cserépkandalló oszt két részre.
A nappaliból a délután naposabb, emeleti kialakítású terasz, az étkezőből a kerttel egy szintben lévő terasz érhető el.

Az emeleti szint a megemelt (~1,75 m) térdfalnak köszönhetően, gyakorlatilag teljes értékű lakószintként, kényelmesen használható, a három nagyobb hálószoba mindegyike erkélykapcsolattal is rendelkezik, a negyedik (kisebb méretű) helyiségből is kialakítható egy további vendégszoba vagy home office-ként használható dolgozó.
A hálószobákat egy dupla mosdós és káddal épített, ablakos fürdőszoba szolgálja ki.

Tökéletes választás a békés környezet és a természet közelségét kedvelőknek, akik nem szeretnének messze kerülni a belvárostól sem.


Elhelyezkedés

Remeteszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6480836


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


179 000 000 Ft

Remeteszőlős

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 126m²

219 900 000 Ft

Remeteszőlős, Patak sétány

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 238m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6480836

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó remeteszőlősi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 205 m², míg a hozzá tartozó teleké 367 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 159,9 millió Ft, négyzetméter ára 780 000 Ft, ami a remeteszőlősi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6480836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Remeteszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.