star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajókeresztúr

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 543 m²

    telek

Vételár:

31,99 millió Ft

Eladó ház Sajókeresztúr

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 543 m² telek

  • Eladó ház Sajókeresztúr

  • 85m²


Ár:

31 990 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Sajókeresztúr központjában eladó egy 2 szobás, jó állapotú, szigetelt családi ház 543 nm-es telken. Az 1990-ben szilikátból épült családi ház fűtése gáz + vegyes tüzelésű kazán, melyre a konyhában lévő kandalló segít rá. Ebből a kedvelt elosztású, jól alakítható, 2 szobával rendelkező ingatlanból az előszoba falának kiszedésével amerikai konyhás nappali alakítható ki, de az ingatlan tetőterének beépítésével további helyiségek létrehozhatók. A nyílászárók redőnnyel ellátott műanyagok. A két szoba padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkolt, a falak festettek. Az ingatlanból kilépve méretes teraszra jutunk. A családi ház félig alá van pincézve, a gondozott portán szalonnasütő található, parkolni az udvaron, vagy az ingatlan előtt lehetséges.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást (szocpol, CSOK, FALUSI CSOK, BABAVÁRÓ HITEL) A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M260753
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Sajókeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6599224


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6599224

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sajókeresztúri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 543 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 31,99 millió Ft, négyzetméter ára 376 353 Ft, ami a sajókeresztúri átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599224. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajókeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.