star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajószentpéter

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó ház Sajószentpéter

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Sajószentpéter

  • 90m²


Ár:

26 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Otthonod Vár! Családi Ház Az Egész Családnak!

Ez a lenyűgöző, szépen karbantartott 90 négyzetméteres családi ház ideális otthont nyújt az egész családnak. Jó állapotú tetővel, átvezetékelt villanyhálózattal és minden kényelmi funkcióval rendelkezik, amelyre csak szükséged lehet.

A fedett garázs biztosítja a gépjárművek védelmét az időjárás viszontagságaival szemben, míg a pince és a melléképület további tárolóhelyet kínál mindenféle holmi számára.

A 5 cm vastag grafit szigetelés gondoskodik a hatékony hőszigetelésről, így az otthonod mindig kellemes hőmérsékletű marad, miközben minimalizálod az energiafogyasztást.

A tégla és salakból épült szerkezet pedig hosszú élettartamot és stabilitást biztosít. A műanyag nyílászárók és a szúnyoghálók pedig extra védelmet nyújtanak az időjárás és a rovarok ellen.

Az ingatlan 600 négyzetméteres telekkel rendelkezik, így van elég hely a családi kikapcsolódáshoz és a kertészkedéshez is.

Ha az adásvételi folyamatban segítségre van szükséged, ne aggódj! Bankfüggetlen hitelszakértőkkel és ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésedre, hogy a tranzakció gördülékenyen és biztonságosan lezajljon.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy álmaid otthonába költözhess! Hívj most, hogy egyeztessünk egy megtekintést, és lépj be az új életedbe ebben a csodálatos házban!


Elhelyezkedés

Sajószentpéter, Hársfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643275


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643275

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sajószentpéteri (Hársfa) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². A családi ház ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 298 889 Ft, ami a sajószentpéteri átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Bernadett referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643275. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajószentpéter ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.