star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajószöged

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Sajószöged

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Sajószöged

  • 90m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Sajószöged belterületén, üdülő övezetben, tóparton lévő, 2003-ban téglából épült ház eladó!

Helyiséglista: előszoba, konyha, fürdőszoba és wc, mosókonyha, szoba!
emeleten: 2 félszoba, szoba!

A ház 2015-ben teljes felújításon esett át: alumínium nyílászárók beépítése hőszigetelt üveggel szúnyoghálóval, több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó, teljes villamos hálózat, vízvezeték rendszer cseréje, a falfelületek teljes körű festése, a padlózat laminált parkettázása, a többi helyiség járólappal burkolt, konyhabútor beépítése gépekkel együtt, a tetőtér szigetelése, lambériázása! Lakható területe: 90 m2, mely magában foglalja a két és két fél szobát, fürdőszobát, mosókonyhát és tágas konyhát ebédlővel! A fűtésről új konvektorok és kandalló is gondoskodik! A fürdőszoba nagyméretű!
A telek 300 m2 területű sík és összközműves! A ház előkertes, parkolni az ingatlan előtt is lehetséges! A kertben egy garázs és fészer is megtalálható! Az ingatlan teljes berendezéssel, bútorzattal eladó, ami a vételár részét képezi! Az utca aszfaltozott, a tó pár méterre van!
HITEL ÉS CSOK IGÉNYELHETŐ!

AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES!


Elhelyezkedés

Sajószöged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588580


+36 70

Ingatlannet kód: NET6588580

Az általad megtekintett eladó sajószögedi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 433 333 Ft, ami a sajószögedi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588580. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajószöged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.