star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Salgótarján, Károlyi telep

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 821 m²

    telek

Vételár:

28 millió Ft

Eladó ház Salgótarján, Károlyi telep

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 821 m² telek

  • Eladó ház Salgótarján, Károlyi telep

  • 140m²


Ár:

28 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Salgótarján központi részén, a nemrégiben teljes körűen felújított Karancs úton ház nagy telekkel (821 m2) eladó.Az elhelyezkedése ideális, a piac és boltok (Penny Market, Spar, Jysk), könyvtár, távolsági autóbusz pályaudvar, vasútállomás, stb. mind sétatávolságra vannak. Az utcában található a Közlekedési Alkalmassági- és Vizsgaközpont, a Galcsik fogadó és hamarosan egészségügyi szolgáltató létesítmények is. A környék rendezett, nagyon jó a szomszédság. Parkolási lehetőség az utcán is van, de erre nincs gyakran szükség, mert a saját telken bőven van hely.A házat 2021 végén pucoltattuk ki, szigetelt. A ház egy szintes, alulról teljesen alápincézett. Három különálló pincehelyiség van, alkalmasak borospincének, műhelynek, tárolásra, stb. A lakószint felett beépíthető padlás van.A belső tereket is 2021-ben festettük ki, a konyha és a vizesblokkok is fel lettek újítva. Nagy hall-előtér található a házban, egy külön nyíló konyha, nagy fürdőszoba (sarokkád és zuhanytálca) és három darab külön WC. Egy kis külön gardrób helyiség is van. Három különálló szoba van a házban, amelyek közül az egyik nagyon nagy és könnyen kettő részre osztható. Ez a nagyszoba az utcafronton van, és innen is ki lehet alakítani egy bejáratot.Minden közmű be van vezetve, az ingatlan fekvése déli az udvar felől és északi az utca felől. Nagy telek tartozik a házhoz, ami teljesen szabadon kialakítható, akár autóbeállónak, akár garázsnak, műhelynek, melléképületeknek, stb.Az ingatlan egyaránt ideális befektetési, vállalkozási célokra, de családi háznak is megfelel. Azonnal költözhető, per-, igény- és tehermentes, haszonélvezeti jog nem terheli.


Elhelyezkedés

3100, Salgótarján, Károlyi telep, Karancs út 50


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6637241


+36 30

Ingatlannet kód: 6637241


Az általad megtekintett eladó Salgótarján, Károlyi telepi (Karancs út 50) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 821 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cseh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637241. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján, Károlyi telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.