star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Salgótarján

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó ház Salgótarján

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Salgótarján

  • 122m²


Ár:

47 900 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/99290
Salgótarján Beszterce lakótelepi részén eladó egy 1986-ban épült sorház első családi háza.
A ház 4 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, amely magába foglalja a fürdőszobák teljes felújítását, a burkolatok cseréjét, a ház külső szigetelését, színezését, festést, a konyha teljes cseréjét, új, plafonig beépített konyhabútor beépítését.
Az ingatlan tégla építésű, a tető színezett palával fedett, kétszer 61 négyzetméter alapterületű, garázzsal, pincével, kis udvarral, rendezett kerttel és gyönyörű panorámával rendelkező, tehermentes, azonnal beköltözhető állapotú meleg otthon.
A földszinten közlekedő, lépcsőház, tágas nappali, tágas konyha, spajz, zuhanyzós fürdőszoba-WC és hátsó terasz található. Az emeleten kis pihenőre érünk, onnan nyílik minden helyiség: három hálószoba, fürdőszoba-WC, valamint a kis terasz beépítésre került, itt vannak elhelyezve a mosó- és a szárítógép, valamint a fagyasztószekrény. Az egyik hálószobában a plafonig beépített szekrény, valamint a konyhában a teljes gépesítéssel egybeépített bútor a vételár részét képezi.
A tetőtérben még két szoba található, amely nagyon kis ráfordítással szintén lakható, jelenleg az egyik dolgozószobaként hasznosul, a másik pedig tároló helyiség.
Az ingatlan gyönyörű és csendes környezetben található, tehermentes, szép, akár azonnal beköltözhető állapotú. Beépített riasztórendszerrel, 6 cm-es külső, illetve a szélső fal belső szigeteléssel is rendelkezik.
Jöjjön, nézzük meg és szeressen bele!


Elhelyezkedés

Salgótarján


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557963


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


27 500 000 Ft

Salgótarján, Salgótarján

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 130m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557963

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó salgótarjáni sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A sorházról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa konvektor. A sorház ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 392 623 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557963. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.