star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sarkad

  • 109 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 468 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Sarkad

  • 109 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 468 m² telek

  • Eladó ház Sarkad

  • 109m²


Ár:

13 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1940
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Sarkad város Gyula fürdővárosától mindössze 14 kilométerre található, ahol egy 109 m²-es családi ház vált eladóvá.
Az ingatlan 3 tágas, külön bejáratú szobával rendelkezik, amelyek régebben össze voltak nyitva, így az új lakók igény szerint könnyedén visszaállíthatják ezt az elrendezést.
A ház melegét gáz- és vegyestüzelésű kazán, a meleg víz ellátását pedig egy elektromos hőtárolós bojler garantálja, amelyet néhány évvel ezelőtt cseréltek le.
A ház szerkezete vályogból, újabb része téglából épült, a szobákban hajópadló található szőnyegpadlóval borítva, míg a folyosó, konyha és a fürdőszoba betonozott, kerámia lapokkal burkolt. Teljes közmű ki van építve (villany, gáz, víz, csatorna).
A 1468 m²-es telek végén egy kis csatorna is húzódik, lehetőséget teremtve egy hangulatos kert kialakítására.
A családi ház jó választás lehet nagycsalád számára is.

Az ingatlan elhelyezkedése jó, a városközpont gyorsan elérhető, ahogy a Tesco és további boltok is a közelben találhatóak.
A város infrastruktúrája jó, mivel Sarkad a 11 településből álló kistérség központja. Megtalálhatóak a városban hivatalok, orvosi rendelők, posta, különböző oktatási intézmények stb. Az általános és középiskolai intézmények mellett magán bölcsőde és óvoda is fogadja a kisebb gyerekeket.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen akár hétvégén is! +36 70/3104451
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is! jó közlekedés, kertrész, redőnyözött, melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Sarkad, Sarkad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634809


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634809

Az általad megtekintett eladó sarkadi (Sarkad) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 468 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 123 853 Ft, ami a sarkadi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634809. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sarkad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.