star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 763 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 763 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 160m²


Ár:

72 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

Sárvár nyugati részén, csendes kertvárosi környezetben várja új lakóit egy 2 szintes, összesen 160 m2-es, jó állapotú családi ház!
Az alsó részen helyet kapott 2 kényelmes méretű szoba, egy amerikai konyha-nappali, előszoba, háztartási helyiség, és zuhanyzós fürdő wc-vel.
A felső szinten rendelkezésre áll 2 hangulatos szoba, egy tágas konyha étkezővel, és káddal felszerelt fürdő wc-vel.
A 2 szint külön bejáratról is megközelíthető, így tökéletes otthont nyújthat 2 generáció számára is.
Ennek további előnye, hogy remek választás lehet befektetési célra is, hiszen a 2 szint külön kiadható, így dupla bevételt hozhat.
A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, az alsó szinten radiátoros hőleadással, a felső szinten pedig padlófűtéssel.
A meleg vizet gázbojler biztosítja.
A szépen gondozott kert ideális méretű 763 m2-es, így remek helyszíne lehet a családi összejöveteleknek, a szabadidős tevékenységeknek, és a pihenésnek egyaránt.
Autónkat a garázsban tudhatjuk biztonságban, a tárolást pedig melléképületek segítik.
Mindent összevetve ez a ház rengeteg lehetőséget rejt magában, akár nagyobb családként, akár 2 generációnak, akár befektetésnek keres ingatlant!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: HZ069292


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599948


+36 30

Ingatlannet kód: NET6599948


Az általad megtekintett eladó sárvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 763 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 450 000 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Alíz referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599948. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.