star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 509 m²

    telek

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 509 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 70m²


Ár:

41 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy teljes körűen felújított, téglaépítésű családi házat a nyugodt és természetközeli Sárvár-Rábasömjén területén. Az ingatlan rendkívül kedvező tulajdonságokkal bír, többek között klímával és pellet fűtéssel van felszerelve, így egész évben ideális lakókörnyezetet biztosít a jövendőbeli tulajdonosoknak.

Az otthon nem csupán a fűtési megoldásokat tekintve áll az új tulajdonos rendelkezésére, de a kényelem és a praktikum jegyében szépen gondozott telekkel, garázzsal, valamint fedett autóbeállóval is rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a családi élet mindennapjait. A garázs és az autóbeálló mellett külön említést érdemel az a tény is, hogy az ingatlan rendelkezik mind 3*16A, mind 3*32A elektromos csatlakozással, aminek köszönhetően még a nagyobb energiaigényű eszközök használata is gond nélkül megoldott.

A ház belseje a modern kor igényeinek megfelelően lett felújítva, kiemelt figyelmet fordítva nem csupán az esztétikumra, de a funkcionalitásra is. A világos terek, a kényelmes elosztás, valamint a kiváló minőségű beépített eszközök és berendezések mind hozzájárulnak az otthonosság érzetéhez.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetben keresnek otthont, miközben sem a városi kényelmekről, sem a modern életvitel előnyeiről nem kell lemondaniuk. Ha Ön is szeretne egy ilyen kivételes tulajdonságokkal bíró otthon tulajdonosa lenni, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a különleges ingatlant.


Elhelyezkedés

Sárvár, Arany János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640867


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640867


Az általad megtekintett eladó sárvári (Arany János utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 509 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 592 857 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Norbert referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.