star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Seregélyes

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 970 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Seregélyes

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 970 m² telek

  • Eladó ház Seregélyes

  • 170m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

SZERETNE SZÉKESFEHÉRVÁR ÉS A VELENCEI TÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN LAKNI?AKKOR OLVASSON TOVÁBB!SEREGÉLYESEN ELADÓ egy 170 m2-es, kétgenerációnak is alkalmas családi ház.
.Földszinten található:2 szoba, konyha, étkező, kamra, tároló helyiség, fürdőszoba, wc, kazánház, és 2 terasz
Emeleten található:2 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, wc,Igény szerint átalakítható, de így is két család lakhatására is kiváló lehetőséget nyújt a ház.A telken található még két beállásos garázs, présház alatta pincével, melléképületek, és kert gyümölcsfákkal.Rengeteg lehetőséget nyújt a ház!Ezért is ajánlom a fiatal korosztálynak, pároknak, gyermekes családoknak egyaránt!Buszmegálló pár perc sétára, vasútállomás 1 km távolságra található.
Ha igazán szép környezetben képzeli el otthonát akkor ezt a remek lehetőséget ne hagyja ki!Bővebb információért és személyes megtekintés miatt várom megtisztelő hívásukat!
Érd: Polhammer Angéla 20/267-9054
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Referencia szám: HZ090123


Elhelyezkedés

Seregélyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520098


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520098

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó seregélyesi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 970 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 352 353 Ft, ami a seregélyesi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Polhammer Angéla referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520098. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Seregélyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.