star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siklós

  • 220 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 159 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Siklós

  • 220 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 159 m² telek

  • Eladó ház Siklós

  • 220m²


Ár:

69 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

A beltér:

Eladó két lakórészes családi ház Siklóson!
Ideális lehetőség befektetőknek, vendégháznak, vagy azoknak, akik szeretnék egy fedél alatt tartani a családjukat, miközben biztosítják a szükséges privát tereket minden generációnak. A tágas kert és a teraszok lehetőséget kínálnak a szabadtéri kikapcsolódásra és a közös összejövetelekre.
A ház 1159 m2- es telken helyezkedik el és két 110 m2- es, különálló lakrészből áll.
Az első lakrész felújítandó, található benne egy tágas helyiség, mely jelenleg könyvtárként funkcionál, konyha, étkező, 2 szoba, spájz, fürdőszoba. Itt a fűtés gázcirkó kazánnal megoldott. A cserépkályha jelenleg nem működtethető.
A hátsó lakrész teljes felújításon esett át, a tetőszerkezetet is beleértve. Fa nyílászárók kerültek beépítésre. Az alsó szinten előszoba, konyha, fürdő különálló wc- vel és nappali, a felső szinten 2 szoba és egy gardrób található. A fűtés itt fa tüzelésű vízteres kandallóval, a melegvíz villanybojlerrel megoldott.
A házhoz tartozik egy gondozott, parkosított udvar is, melyben egy tárolóépület, garázs, kút, pince és egy kerti konyha van, ami lehetőséget biztosít kikapcsolódásra és kerti partik rendezésére.
A tárolóépületben galéria került kialakításra, így egy praktikus, jól kihasználható helyiség áll rendelkezésünkre szerszámaink tárolására.
Mindkét lakrész külön bejárattal rendelkezik, így biztosítva a lakók magánéletét.
Az otthon elhelyezkedése kiváló, közel találhatóak az iskolák, üzletek és egyéb kényelmi szolgáltatások. Emellett könnyen megközelíthető a városközpont és a közlekedési csomópontok.
Ha felkeltette érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Siklós, Vértanúk útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646816


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646816

Az általad megtekintett eladó siklósi (Vértanúk útja) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 159 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 313 636 Ft, ami a siklósi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Interhome Hungary hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646816. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.