star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok, Foki-hegy

  • 100 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 705 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Siófok, Foki-hegy

  • 100 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 705 m² telek

  • Eladó ház Siófok, Foki-hegy

  • 100m²


Ár:

94 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Melléképület
van
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Két ház egy telken Siófok legkedveltebb részén!

A FORDÍTOTT HÁZ-nál, a város egyik legnyugodtabb részén, könnyen megközelíthető, családi házas utcájában eladó két ház. 705 nm-es telken két különálló ingatlan, jó statikai, de (részben) felújítandó állapotban.

1. lakóház jellemzői

- 53 nm- új tető (2023.)

- víz, villany, gáz a házban

- tetőtere beépíthető

- a ház melletti pince 17 nm

*A földszinti lakótérben 1 - 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba (WC -vel) könnyen kialakítható. A tetőtér beépítésével további életteret nyerhetünk. A bejárat előtt, az előkert takarásában tágas, akár többfunkciós terasznak is helyet találunk.

2. lakóház jellemzői

- 47 nm- új tető (2023.)

- víz, villany, gáz a házban

- földszint (előszoba, fürdőszoba, nappali, étkező, főzőfülke)

- tetőtér (galéria, fürdőszoba, félszoba)

- a ház melleti tárolók (az egyik 12 nm-es, a másik 4 nm-es)

- terasz- előkert*Funkcionálisan jelen állapotában is LAKHATÓ, de korszerűsítésre szorul.

Az ingatlan további jellemzői:

A telek rendezett, hangulatos - gyönyörű sok éves, magasra nyúló ezüstfenyők, örökzöldek, évelő virágok tarkítják. Autóval a ház előtt, de akár az udvarban is parkolhatunk. Biztonságos környék, barátságos lakóközösség az utcában. A szóban forgó házak kiváló lehetőséget nyújtanak állandó lakhatásra és nyaralási célra egyaránt, de még befektetésnek is tökéletesek!

*CSOK igénybevehető!

 

Elhelyezkedése:

Az ingatlan autóval Budapestről 1 óra alatt elérhető. A háztól az M7-es autópályára 5 perc alatt felhajthatunk. Vonatok rendszeresen indulnak a Déli-pályaudvarról (utazási idő 1,5 óra). Az állomástól mindössze 5 perces sétával eljuthatunk a házig.A Balaton 1300 méterre található. Az EZÜSTPART könnyen, forgalommentesen érhető el, gyalogosan 15 perc, autóval 4 perc (vitorlás-kikőtő, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönzők, igényesen kialakított éttermek, büfék). A Balaton vize itt nem túl mély, ezért a tó hőmérséklete rendkívül kedvező. Így már tavasszal, májusban is alkalmas a fürdőzésre. A nyári esték meglehetősen sokszínűek (szabadtéri rendezvények, koncertek).

***

Siófok a Balaton-part egyik legnagyobb és egyben legszebb városa. Egész évben élhető település. Az ingatlan jó elhelyezkedésének köszönhetően, a közelben található általános iskola, óvoda, élelmiszer áruház, kórház és gyógyszertár is.

 

Jöjjön el és győződjön meg saját szemével az eladásra kínált ingatlanról!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

8600, Siófok, Foki-hegy, Május 1. utca 32

Helyrajzi szám: 8778


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6651076


+36 30

Ingatlannet kód: 6651076


Az általad megtekintett eladó Siófok, foki-hegyi (Május 1. utca 32) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 705 m². A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 949 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Marti Varro hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651076. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Foki-hegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.