star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 642 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 2 225 m²

    telek

Vételár:

1 190 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 642 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 2 225 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 642m²


Ár:

1 190 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1897
Szintek
3
Szobák száma
12
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja SIÓFOK egyik legpatinásabb BALATON közeli villáját, a város platánfáiról és hangulatos villáiról ismert központi utcájában.
A romantikus stílusú villa története 1897-ig vezethető vissza, az épület ekkor öltött testet Braun Dávid által. A századfordulón a temesvári Dr. Fekete Vilmos, korának egyik legismertebb ügyvédje vásárolta meg. Jókai Mór 1903-ban ebben a hangulatos balatoni villában töltötte életének utolsó nyarát a tulajdonos vendégeként.
Jókai gyakran megfordult a Balaton melletti Siófokon, és a Siófokról Füredre történt hajóútjain szerzett élményeit használta fel az Aranyember című regényéhez.
A villa - amely jelenleg szállodaként funkcionál - szobái és közösségi terei az arte povera stílusjegyeit, valamint a modern formavilágot ötvözve tökéletes harmóniát és finom eleganciát sugároznak. A szállás épületében 3 standard, 2 superior, 2 delux sarokkádas, 4 családi szoba és egy 75 négyzetméteres lakosztály került kialakításra. Az épületben wellness részleg finn-szaunával, gőzkabinnal, infra-szauna sófallal került kialakításra.
További jellemzők:
- BALATON PART/STRAND 400 m,
- Telekméret: 2225 m2,
- Épület alapterülete: 642 m2, melyből:
alagsor: 93 m2,, földszint: 280 m2,, emelet: 269 m2,
- Felújítás éve: 2015.,
- Központi gázkazán, radiátoros fűtés,
- Szépen parkosított kert, tűzrakó és közösségi tér az udvaron,
- Parkolás az udvaron belül,
- Rendezett jogi helyzet. Az ingatlan helyi védelem alatt áll.
Üzletek, strand, belváros, vasút-és buszpályaudvar, hajókikötő, gyalog 5 percre.
Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető.
Az ingatlan vételára 1.190,0 MFt.
Az ingatlan autóval Budapestről 1 óra alatt elérhető az M7 autópályáról.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI villa, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6385628


+36 30

Ingatlannet kód: NET6385628


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 642 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 225 m². További jellemzői: az építés éve 1897, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 1 190 millió Ft, négyzetméter ára 1 853 583 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Gálicz Zsolt referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6385628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.