star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 142m²


Ár:

169 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2020
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok-ezüstparti részén, az egyik legszebb utcájában a szabadstrandtól mindössze 150 méterre lévő luxus ikerház egyik felét, ami társasházként van nyilvántartva önálló helyrajzi számon.

 

A mediterrán stílusú családi ház, ami 2020-ban épült egy 400 m2-es telken helyezkedik el, a ház alapterülete két szinten összesen 142 m2.

 

A házba belépve egy előszobába lépünk, ahol egy vendég wc található. Tovább haladva találjuk a tágas nappalit és az étkezőt. A nappaliból nyílik a szülői hálószoba, a hozzá tartozó saját külön bejáratú fürdőszobával és toalettel. 

 

A nappali folytatása a szeparált gépesített IKEA konyha csúcskategóriás gépekkel felszerelve. Innen lehet kimenni a tágas hátsó fedett teraszra, ami az esti vacsorák vagy baráti beszélgetések, borozások remek helyszíne, valamint a parkosított, gondozott kertbe. A nappaliból nyílik még egy terasz az előkert irányába, ahol reggelente madárcsicsergést hallgatva fogyaszthatjuk el a reggelinket.

 

A nappaliból lépcsőn jutunk fel a felső szintre, ahol 2 hálószoba, háztartási helyiség és egy fürdőszoba-wc kapott helyet.

 

A hátsókert ékessége a távolról vezérelhető fűthető-hűthető úszómedence és a jakuzzi, melyek az épület mögött, elrejtve kaptak helyet.

 

Természetesen ne feledkezzünk meg a kertben helyet kapó fa kisházról sem, ami tárolóként funkcionál. 

 

Az ingatlan zárt kertjében akár 4-5 autó is kényelmesen tud parkolni.

 

A vételár részét képezik a bútorok és berendezések, melyek mind-mind magas minőségűek és egyedileg a házba készültek, a ház belső burkolatai, szaniterei gyönyörűek és luxus kategóriásak.

 

A házzal kapcsolatban mindenképpen meg kell említeni: riasztó + smart kamera kiépítés - távfelügyelettel, távvezérlésű elektromos autótöltő 22 kW teljesítménnyel, minden nyílászárón elektromos redőnyök szúnyoghálóval.

 

Az ingatlan igazoltan alacsony rezsi fentartású, ami a mai időkben igazán fontos tényező.

 

Ez az ingatlan minden igényt kielégítő és valóban pazar, egyedi ajánlat, akár állandó lakhatásra, akár nyaralóként.

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508589


+36 70

Ingatlannet kód: NET6508589


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 196 479 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zsolt referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508589. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.