star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 165 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 485 m²

    telek

Vételár:

249 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 165 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 485 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 165m²


Ár:

249 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál, Siófok Fokihegy legkedveltebb részén, saroktelken elhelyezkedő (485 m2), két szintén összesen 165 m2-es összterületű, új építésű lakóházat.

 

Az ingatlan jelenleg már építés alatt van, az épületszerkezet elkészült, a szigetelés és a nyílászárók beépítése a következő építési folyamat (2023. szeptemberi állapot).

 

A lakóingatlanként nyilvántartott épület a következő elosztással rendelkezik, a földszinti részen kialakításra kerül egy tágas, napfényes, amerikai konyhás nappali, egy külön WC, egy háztartási helyiség, egy tároló és egy garázs. Az emeleti részre a nappaliból való egyedi lépcsőfeljárón jutunk fel, itt alakítottak ki egy szülői hálószobát, gardróbszobával, fürdővel és WC-vel, illetve kialakításra került továbbá 2 hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel. Mind a földszinti, mind az emeleti részen teraszkapcsolatok biztosítottak lesznek.

 

Műszaki szempontok közül a legfontosabb információk: 3 rétegű, 5 légkamrás nyílászárók kerülnek beépítésre antracit színben, és hozzá kapcsolódóan elektromos alumínium redőnyök. Az épület külső homlokzata egy 15 cm vastag hőszigetelést fog kapni. A homlokzati falrészeken fehér színű dörzsvakolat, a jelzett szakaszokon Travertin mészkő burkolat kerül felhelyezésre. Az emeleti teraszon üvegkorlát készül. Az épület fűtése és használati melegvíz előállítása levegő-vizes hőszivattyús rendszerrel lesz biztosítva. Az épület közbenső és zárófödéme vasbeton lemezszerkezetű lesz. Az épület főfalai 30 cm, a közbenső főfalak 25 cm vastagságú tégla falazóblokkból valósulnak meg.

 

Az épület előreláthatólag 2024 tavaszán kerül átadásra kulcsrakész állapotban, kerítéssel, tereprendezéssel.

 

Amennyiben a kivitelezés időtartama alatt vásárolják meg az ingatlant, lehetőség van burkolatok, belső ajtók, falszínek, szaniterek választására értékhatáron belül.

 

Megtekinteni előzetes egyeztetést követően a hét bármely napján lehetséges.

 

Irodáink: 

8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 
 
Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
Amerikai konyha
nincs megadva
Mosókonyha
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Terasz
nincs megadva

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557906


+36 70

Ingatlannet kód: NET6557906


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 485 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 249 millió Ft, négyzetméter ára 1 509 091 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Makarész András referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.