star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

134,9 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 138m²


Ár:

134 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok - Balatonkiliti városrészen egy családi házat.

 

A 138 m2-es teljesen bútorozott családi ház egy 600 m2-es parkosított telken helyezkedik el, a telek jobb oldali részén egy konyhakertet és grillezési lehetőséget alakitottak ki. A garázsban a parkolás 2 autó részére biztosított. A házból kilépve a teljesen felszerelt nyárikonyha tárul elénk, amely tavasztól -őszig a család kedvenc időtöltésének a helye. A házba belépve egy gépesített konyha/étkező helyiségbe érkezünk, amelyhez csatlakozik a tágas nappali, innen nyílik a fürdőszoba-wc is. Az emeleten található egy folyosó, ahol további 2 hálószoba, fürdő+wc és egy társalgó található, valamint egy gardrób is helyet kapott. A ház a 2022 -es felújítás alkalmával 5 cm-es szigetelést kapott, valamint 8 Kw -os napelemmel / melyhez 15 Kw -os inverter tartozik szerelték fel. A nyári melegben az amúgy hűvös lakás további komfort érzetét split klíma biztosítja. Az ingatlanhoz még tartozik egy 25 nm-es üzlethelyiség is ,ami jelenleg fodrász üzletként működik / hosszú távú bérlővel/. A kiépített riasztó és kamera rendszer tovább növeli a ház komfortját.

 

A környék állandó lakosok által lakott terület, Kiliti legjobb része. Gyalogos távolságra helyezkedik el iskola, bolt, pékség, templom, cukrászda.

 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, vagy bármi kérdése lenne még, hívjon bizalommal, a ház hét bármely napján megtekinthető.

 

rodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  
  
Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Kertre néző.
Felújítva: 2022.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646514


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646514


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 134,9 millió Ft, négyzetméter ára 977 536 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zsolt referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.