star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somogyaszaló

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 554 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Somogyaszaló

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 554 m² telek

  • Eladó ház Somogyaszaló

  • 60m²


Ár:

20 000 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kaposvártól 15 km-re, Somogyaszaló egyik csendes, nyugodt utcájában, a Dózsa György utcában kínálunk megvételre egy szépen, igényesen felújított kisebb családi házat két garázzsal, melléképületekkel, nagyobb területtel. A ház lakótere 60 m2, praktikus, védett, fedett verandáról lépünk be. Tágas nappali fogad, ez az otthon szíve, közepe. Innen nyílik jobbra a hálószoba, balra a konyha és a zuhanyzós fürdő. A verandáról a bejárat mellett leválasztottak még egy kisebb helyiséget, mivel ez is fűthető, szobaként használható. Hátrébb nyári konyha, két önálló garázs, és egyéb melléképületek sorakoznak. Napelemes rendszer van telepítve, ehhez csatlakozik az elektromos központi fűtés, két légkondi berendezés, valamint természetesen az egyéb háztartási gépek. Fűteni vegyes tüzelésű kazánnal is lehet. A külső nyílászárók hőszigeteltek. Mindezeknek köszönhetően a rezsi csaknem nulla. A terület egyenes, karbantartott, két helyrajzi számon szerepel, összesen 5554 m2-es, gazdálkodásra alkalmas.


Elhelyezkedés

Somogyaszaló, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6513350


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6513350

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó somogyaszalói (Dózsa György utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 554 m². A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a somogyaszalói átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513350. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somogyaszaló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.