star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron

  • 91 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 194 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Sopron

  • 91 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 194 m² telek

  • Eladó ház Sopron

  • 91m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Sopron történelmi negyedében elhelyezkedő házrészt, saját kertkapcsolattal. A városrészt Templom-negyednek is hívják, hiszen itt épült fel Sopron legrégebbi plébánia temploma, a nemrég felújított Szent Mihály-templom. Ebben a műemléki környezetben helyezkedik el az ingatlan, amely 1986-ban épült 91 m2-es, egy emeletes téglaház, amely egy közös udvarban helyezkedik el. Az épület dél-nyugati tájolásának köszönhetően, világos, jól benapozott.
Az ingatlan földszintjén nappali, konyha, fürdőszoba, kamra, az emeleti szinten pedig két hálószoba található, a lépcsőházból a padlástérre is fel lehet jutni, ami 2 különálló helyiségből áll, így tárolás céljából hasznosítható. Az ingatlanhoz tartozik a 47 m2-es pinceszint, amely 4 különálló helyiségből áll. A házhoz 25 m2-es garázs csatlakozik, amelynek a tetején egy teraszt is kialakítottak. A 89 m2-es kertben 3 tároló is helyet kapott, amelyek közül a legnagyobb 26 m2-es, így ebből műhely, vagy akár még egy garázs is kialakítható. A fűtésről gáz kazán gondosodik, azonban a garázsban egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítja a ház melegét. A hét házrészből álló közös udvar lakóközössége jó, az udvarban található ingatlanok felújítottak ill. felújítás, korszerűsítés alatt állnak. A megvételre kínált házrész folyamatosan karbantartott, azonban esztétikailag felújítandó állapotú. A belváros pár perc sétával elérhető, de a ház mégis elszeparált, nyugodt, csendes udvarban helyezkedik el.

Az ingatlan jellemzői:
- fa nyílászárók (redőnnyel felszereltek)
- DNY-i tájolás
- garázs (380 V ipari áram bevezetve)
- tárolók
- jó lokáció

Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
4.2m²
Szoba
19m²
Szoba
18.14m²
Kamra
2.4m²
Fürdőszoba
6m²
Nappali
23m²
Közlekedő
8m²
Konyha
8m²

Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6515365


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6515365

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó soproni házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A házrészről 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 194 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 658 242 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.