star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron

  • 107 m²

    alapterület
  • 160 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Sopron

  • 107 m² alapterület
  • 160 m² telek

  • Eladó ház Sopron

  • 107m²


Ár:

99 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Sopronban, az Ágfalvi lakóparkban, egy igazán jó elosztású sorházat az ingatlankeresők figyelmébe. Az ingatlan nagyon szép, rendezett környezetben lévő 3 lakásos épület utcafronti első része, egy kb. 160 m2-es saját használatú kerttel, mely L alakban veszi körbe az épületet.  A két szintes épületben 107 m2-es alapterületen a nappalin kívül 3 szoba került kialakításra, melyek külön nyílnak, ezért kényelmes életteret adnak az ott lakóknak. A földszinten helyezkedik el az előszoba, a konyha- étkező, egy tusolós fürdőszoba, a nappali, fedett teraszkapcsolattal a kert felé. A konyhában gépekkel felszerelt modern konyhabútor és több beépített bútor a vételár részét képezi. Kényelmes  lépcső vezet  az emeleti lakótérbe, ahol a 3 hálószoba és egy sarokkádas fürdőszoba található. Az ablakokból kellemes, nyugodt környezet tárul elénk. Méretes ablakfelületek kötik össze a házat a kerttel. Az épület a nappaliból nyíló hátsó udvarra néző fedett terasszal is rendelkezik. A fedett terasz, mely előtt gyönyörű örökzöldek találhatóak szinte plusz szobaként funkcionál, nyári melegben  árnyékos lehetőség, rossz időben véd az eső ellen A ház fűtését és a folyamatos használati meleg vizet gáz-cirkó kazán biztosítja, a lakótérben radiátorokkal. Az épület szigetelt, a külső nyílászárók hőszigetelt üveggel és redőnnyel ellátottak. Autóbeállási lehetőség 1 autó részére az udvarban, közvetlen utcai kapcsolattal megoldott, valamint a házhoz kapcsolódóan épült egy garázs, melyből a kerten keresztül is megközelíthető a lakás. A teljes komfort érzethez hozzájárul az elektromos kapu. A ház nagyságát, és minőségét tekintve az ára nagyon reális, ha megtetszik Önnek, most tegyen ajánlatok. Ára: 99,9 mFt.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657162


+36 30

Ingatlannet kód: NET6657162


A sorházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m², míg a hozzá tartozó teleké 160 m². A sorház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 933 645 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657162. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.