star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sorkifalud

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 576 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Sorkifalud

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 576 m² telek

  • Eladó ház Sorkifalud

  • 90m²


Ár:

35 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálok Sorkifaludon egy kertes családi házat, amely 1576 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan ideális azoknak, akik felújítandó otthont keresnek. A ház felújítását elkezdték, befejezése az új tulajdonosra vár, akár azonnal birtokba vehető. A község Vas vármegyében, Szombathelytől 17 km-re található,
Az ingatlan jellemzői: 90 m2-es, 3 szobás családi ház, 1964-ben épült tégla falazattal. A fürdőszoba és a WC egy helyiségben található, ennek a felújítása az idei évben teljesen befejeződött. Fürdőkád és zuhanyzó is ki lett alakítva, igényes burkolatokkal, 120 L-es új bojlerrel, új mosógéppel, bútorokkal.

A közlekedőről nyílik a kamra ablakkal, új járólap burkolattal. A szobák és a konyha + előtér glettelése megtörtént, 2 szoba új aljzatbetont és 10 cm szigetelést kapott. A szobákra tervezett SPC Vinyl padló, aljzatkiegyenlítő, falfestékek megvásárlása megtörtént, az eladási árban benne vannak. A konyhabútor nem lett kialakítva, ezt az új tulajdonos saját ízlésére formálhatja.

A ház teljes vízvezeték és elektromos hálózata az elmúlt évben cserélve lett. Villanyhálózata 3X25 A, + éjszakai áram ( 16 A). Tervezett fűtés az egyik szobában kandallóval történik, amely már megépítésre került és akár a mellette lévő nappali – előtér – konyha helyiségeket is ellátja hővel. A többi helyiségben klímával ( készülékek nem lettek megvásárolva). A korábbi gázcsonk a telken belül megtalálható.

Az ablakok mindenhol új műanyag, hőszigeteltre lettek cserélve, szúnyoghálóval, az utcafronti oldalon redőnnyel felszereltek. A tető cserépfedése 5 éve lett cserélve, a tetőszerkezet jó állapotú. Az udvarban: fúrt kút, melléképületek, gyümölcsfák, diófa. A nagy udvar kiválóan alkalmas a szabadidő eltöltésére, akár medence kialakítására, gyermekjátszótér felállítására vagy autók parkolására. A ház előtt szépen rendezett előkert található.
Infrastruktúrája kedvező, bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, kisbolt, orvosi rendelő a közelben megtalálható.

Az ingatlan falusi CSOK által támogatott településen található.
Az ingatlan ára: 35.000 000 Ft

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Molnár Krisztina


Elhelyezkedés

Sorkifalud, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577555


HASONLÓ INGATLANOK


31 500 000 Ft

Sorkifalud

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 107m²

26 500 000 Ft

Sorkifalud, Kossuth utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 110m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577555

Az általad megtekintett eladó sorkifaludi (Petőfi Sándor utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 576 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 388 889 Ft, ami a sorkifaludi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sorkifalud ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.