star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sukoró

  • 164 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 563 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Sukoró

  • 164 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 563 m² telek

  • Eladó ház Sukoró

  • 164m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A sukorói Bence-hegyen, Velencei-tóra néző panorámával eladó egy földszint és tetőtér beépítéses, két beállásos garázzsal épült, eredetileg saját célra készített, lakóépületként bejegyzett családi ház, ikerház, mely akár nyaralónak is kitűnő választás.Az összesen 164 m2 nettó hasznos alapterületű kétszintes ház kitűnő választás bárki számára, aki egy értékálló ingatlanra vágyik az egyre népszerűbb térségben.Az ingatlan pince szintjén található egy 38m2-es, két autóbeállásos garázs és egy tároló.A földszinten (83,62m2) található egy amerikai konyhás nappali étkezővel, fedett terasszal, mely a nappaliból nyílik, továbbá az előszoba, egy tágas fürdőszoba (sarokkáddal) és a gépészeti helyiség.A nappaliból vezet fel egy kényelmes, ám mégis helytakarékos lépcső a tetőtérbe (41m2), ahol két hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.Az ingatlan 2007-ben épült, 2022-ben teljes felújításon esett át, új energiatakarékos gépészeti rendszert kapott (24 kW-os elektromos fűtőkazán, 100 literes villanybojler, 3 db hűtő-fűtő klíma).A felújítás során a homlokzat és a tetőtér hőszigetelése is megtörtént.Használatbavételi engedélye 2022.évi, így az összes új építésű ingatlanra vonatkozó kedvezmény igénybe vehető a vásárlás során.Az épület jelenlegi látványtervein ábrázoltak szerint az ár tartalmazza az épület kulcsrakész, valamint a medence és a garázs szerkezetkész állapotát.Az ár nem tartalmazza: a kert rendezést, a külső térburkolatokat, a medence gépészeti rendszerét és burkolatait valamint a garázs befejező munkálatait. Természetesen az utóbb felsoroltak a jelenlegi kivitelezővel, külön egyeztetés után megrendelhetőek.Saját telekrész 563m2.Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Sukoró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6461847


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


42 500 000 Ft

Sukoró

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 82m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6461847

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sukorói ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 563 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 603 659 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461847. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.