star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sukoró

  • 253 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 907 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Sukoró

  • 253 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 907 m² telek

  • Eladó ház Sukoró

  • 253m²


Ár:

135 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Sukoró és Velence határán, a gyönyörű domboldalon egy 253 m2-es, 3 szintes, Velencei tóra panorámás családi ház, sok extra megoldással!

A ház középső és felső szintjén egyenként 1-1 önálló bejáratú lakás lett kialakítva, az alsó, félszuterén szinten egy vendég apartman van.
A középső szint és a tetőtér korábban egybe voltak nyitva, ha szükséges, egy lépcső beépítésével ez helyreállítható.
A ház állapota nagyon jó, de a burkolatok többnyire korábbi divatot követnek, ezen lehet változtatni az új tulajdonos ízlése szerint.
A középső szinten egy 2 hálószobás lakás található nagy méretű nappalival és beépített panorámaterasszal, ahonnan rosszabb idő esetén is élvezhetjük a kilátást! Ezen a szinten találunk konyhát, fürdő-wc-t és egy tárolót is.
A tetőtérben egy 1 hálószoba + nagy nappali helyezkedik el, full-panorámás erkéllyel, gardrobbal, konyhával, nagy méretű fürdő-wc-vel.
Az alsó félszuterén szinten egy 1 állásos garázs, egy tároló és egy vendég apartman található, amely üzleti tevékenységre is alkalmas, van benne egy szoba, konyha, fürdő-wc és lejárat a hangulatos borospincébe.
A fűtést egy cirko gázkészülék biztosítja a 3 szint részére. Mivel a házat a jegyző 3 lakásossá nyilvánította, így a kedvezményes energia kvóta háromszorosa vehető igénybe!
Alternatív fűtési lehetőséget biztosít a középső szinten lévő vízteres kandalló, amely fűti az egész ház radiátorait szükség esetén (és nagyon hangulatos is!).
További alternatív fűtés a középső szinten lévő és a tetőtéri klímaberendezés, amelyek 2022. őszén lettek beszerelve, gyakorlatilag vadonatújak.
Villany- és víz almérő tartozik a tetőtéri lakáshoz.
A telek egy 907 m2-es szépen gondozott terület, melynek fő ékessége a gyönyörű szőlőlugas! A telken található egy szaletli, egy fáskamra-tároló, egy gépkocsi beálló és egy fedett parkoló, amely alkalmas akár lakókocsi, lakóautó, vagy furgon tárolására.
Az esővizet egy hatalmas, 18 m3-es ciszterna gyűjti, ez a locsolásnál nagy kincs!
Ajánljuk az ingatlant olyan családoknak, akik ki tudják használni a 2 generációs adottságokat, de kiadási célra is tökéletes - vagy akár nagy kapacitású vendégháznak is alkalmas (korábban volt ilyen hasznosítása is az ingatlannak).

Referencia szám: HZ052286


Elhelyezkedés

Sukoró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6548360


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6548360

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sukorói családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 253 m², míg a hozzá tartozó teleké 907 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 533 597 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varju Gabriella referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6548360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.