star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Süttő

  • 94 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 716 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Süttő

  • 94 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 716 m² telek

  • Eladó ház Süttő

  • 94m²


Ár:

42 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Ha családi és kényelmes otthont keres Süttő központjában, amely közel van az iskolákhoz és óvodákhoz, akkor ez az ingatlan kiváló lehetőséget jelent.
Az ingatlan egy tágas otthon, amely ideális lehet családok számára. A házban található egy tágas nappali, egy kényelmes konyha étkezővel, valamint még egy szoba és fürdőszoba. A ház azonnal beköltözhető.
A telek területe nagyszerű lehetőséget kínál a szabadban való időtöltésre. A családok élvezhetik a kertben való játékot, kerti partikat vagy akár saját zöldségek termesztését is.
Az ingatlan elhelyezkedése lehetővé teszi az könnyű hozzáférést a város központjához és a környező területekhez. A helyi boltok, éttermek és szolgáltatások mindössze néhány perces sétára találhatók.
A lakásban találhatóak kényelmes bútorok, melyek a költözéskor maradhatnak. A főút közelében található, így könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel. Továbbá, a közelben fodrász és kozmetikus is megtalálható, így a szépségápolás is könnyen elérhető. Az ingatlan minden helyiségében álmennyezet került kialakításra, ami hang- és hőszigetelést biztosít. Azonnal költözhető állapotú ingatlan, így az új lakók rögtön élvezhetik a komfortot és kényelmet.
Az ingatlannak két fűtési lehetősége van: gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán. Ez lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok válasszák a számukra legmegfelelőbb fűtési módot. A gáz bojler viszonylag új, jó állapotban van és hatékonyan működik. A nyílászárók 10 éve lettek cserélve, így viszonylag újak és jó állapotban vannak, ami segít az ingatlan energiamegtakarításában és a hőszigetelés javításában. Ezáltal kevesebb hő és energia veszik kárba, és a fűtés hatékonyabban működik.
Ha felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Ha CSOK, Falusi CSOK, ( itt igénybe vehető) bármilyen hitel is érdekli, keressen ezzel is nyugodtan!
Kisebb lakás csere is szóba jöhet (érték egyeztetéssel) Dorog, Esztergom, Tokod térségben!


Elhelyezkedés

Süttő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604017


HASONLÓ INGATLANOK


9 900 000 Ft

Süttő, Kisvasút utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604017

Az általad megtekintett eladó süttői családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 716 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 446 809 Ft, ami a süttői átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Vojczek Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604017. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Süttő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.