star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szalaszend

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

6,5 millió Ft

Eladó ház Szalaszend

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Szalaszend

  • 64m²


Ár:

6 500 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Szalaszend központi helyén felújításra szoruló ingatlan eladó alkalmi áron

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye encsi járásában, Szalaszend község központi részén eladóvá vált egy felújításra szoruló, melléképülettel és nagy telekkel rendelkező ingatlan.
Az ingatlan dupla fa nyílászárókkal szerelt. A padlózat két helyiségben parkettás, egyben PVC-s. Az étkező és a fürdőszoba járólappal fedett.
Az épület alapja kő, azonban teljes magasságban vályogtéglát is tartalmaz. A tető részben bitumenes lemez, részben cserép borítású. Két bejárattal rendelkezik. Az egyikből a főépületbe juthatunk, a másikból a fás közelíthető meg. Az épület teljes hosszában átjárható. A kialakítás parasztház jellegű. A helyiségek egymás után helyezkednek el, egymásból nyílnak.
Az ingatlan fűtése gázkonvektorral és kandallóval egyaránt megoldható.
Az épület komfortos. A konyha külön nem került kiépítésre, de a helye adott. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található.
A melléképületben két helyiség található. Nyárikonyha kialakítására alkalmas. Egyik helyisége alatt pince lett kialakítva.
Nézzük meg együtt, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben az ingatlanban!
Szalaszend félúton található Kassa és Miskolc között. Munkába járáshoz mindkét irányban tökéletes megoldás. Az M3 autópálya felhajtó Encsnél 8 km-re, Garadnánál 10 km-re található, tehát pillanatok alatt elérhető.

Helyiséglista
Előszoba – 5,28 m2
Szoba 1 – 18,99 m2
Szoba 2 – 13,36 m2
Szoba 3 – 9,1 m2
Étkező – 9,6 m2
Fürdőszoba – 3,73 m2
Spajz – 1,63 m2
Átjáró – 1,55 m2
WC – 1,5 m2


Elhelyezkedés

Szalaszend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565387


+36 70

Ingatlannet kód: NET6565387

Az általad megtekintett eladó szalaszendi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 101 563 Ft. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szalaszend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.