star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szarvas, Mótyó

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 7 985 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Szarvas, Mótyó 1. kép

Eladó ház Szarvas, Mótyó

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 7 985 m² telek

  • Eladó ház Szarvas, Mótyó

  • 50m²


Ár:

25 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1927
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
12 m²

Az ingatlanról:

Szarvason, közvetlenül a tulajdonostól eladó, saját Körös parttal rendelkező terület, lakóházzal. Ház: 50 nm, telek: 7985 nm. A vízpart 15 m széles. A terület a városhoz közeli, félszigeten (4,5 km a belváros) csendes, nyugodt helyen található, szép természeti környezetben, kiváló szomszédokkal. A ház vályog ház, felújítandó, csak áram van benne. A közelében egy fúrt kút van, ahonnan a vizet be lehet vezetni. A telken van még egy felújítandó garázs is, jelenleg szerszám tároló. A szomszédok messze esnek, a vízpart túlpartján nincsenek nyaralók, csak szép természetes, fás környezet. A föld területek művelés alatt álló zártkertek, 27 éve pihent földek (szántó, kert, gyümölcsös besorolásúak, ki kell függeszteni az értékesítést). A közösségi oldalon Körösparti Ősfás Birtok néven található, itt sok fotót láthat a környezetről, házról. A telek árnyas, nagy fák, nagy gyep terület és gyümölcsfák vannak rajta. A terület öntözése, elektromos szivattyúval a Körös vizével megoldott.

A terület egy másik szomszédos területtel kibővíthető (4628 nm, 70 nm-es napelemes házzal, ásott kút, nagy, zárt emésztő) Így a teljes terület 12613 nm, 41 m széles vízparttal. (Irányár:67 mill. Ft)

 

A Körös meder kotrása el lett végezve, a víz és a természetes környezet nyaralásra, kikapcsolódásra, kiváló, horgász víz és vízitúra útvonal. A környéken főleg panziók, vendégházak, hobbi és nyaraló telkek találhatóak. A belváros 4,5 km-re két irányban is kerékpár úton is megközelíthető, illetve a felújított szentesi út köti össze a tanyát a várossal és az M44-es gyorsforgalmi úttal. A városban minden szolgáltatás és kereskedelmi egység könnyen elérhető, fürdővel, éttermekkel, turisztikai látványosságokkal (Szarvasi Arborétum, Állatpark, Történelmi emlékút, Víziszínház, múzeumok, sétahajó) tarkított hangulatos kisváros.

Irányár: 25 millió Ft. Kérdéseivel hívjon bátran: +3620 51 51 197


Elhelyezkedés

5540, Szarvas, Mótyó, II.Külkerület üdülőpart 67


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6655402


Körösparti Tanya

Körösparti Tanya

Hirdető további ingatlanjai
Körösparti Tanya

Körösparti Tanya

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


44 900 000 Ft

Szarvas, Szarvas

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 20

Ingatlannet kód: 6655402

Körösparti Tanya

Körösparti Tanya

Hirdető további ingatlanjai
Körösparti Tanya

Körösparti Tanya

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szarvas, mótyói (II.Külkerület üdülőpart 67) tanya 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 985 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a szarvasi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Körösparti Tanya hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655402. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szarvas, Mótyó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.