star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szécsisziget

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 623 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Szécsisziget

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 623 m² telek

  • Eladó ház Szécsisziget

  • 85m²


Ár:

17 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ha gyönyörű , csendes helyen családi ház az álma, akkor ezt Önnek ajánlom.Szécsiszigeten eladó ( Lentitől 7 km , Zalaegerszegtől 45 km) ez az ingatlan.
A falu a Zalai dombság völgyei közt, a Kerka folyó partján helyezkedik el, nem messze a szlovén határtól.A 85 m2-es házban, egy világos nappaliba érünk, ahonnét nyílik 2 utcafronti keleti tájolású szoba. Nappaliból jutunk a konyhába is, innét nyílik a kamra.
A nyílászárók a nappaliban és a konyhában cserélve lettek, a redőny minden ablakon új. A nagy méretű fürdőszoba teljes mértékben fel lett újítva!A szobákban gázkonvektor, a nappaliban kandalló szolgáltatja a meleget.Az udvarban tégla melléképület, fatároló, és fúrt kút található.
Teljesen sík 1623 m2 -es bekerített telek tartozik hozzá.
Szécsisziget nevezetességei : Itt magasodik a Szapáry család 18. században épített kastélya. Már múzeumként nyilvántartott Kerka Vízi Malom.( mindkettő vendégházként is funkcionál ). A kastély szomszédságában házi bivalyok legelésznek, Bivalyrezervátum.A község másik meghatározó műemlék épülete a római katolikus templom. A falu fölé magasodó szőlőhegyen található a szécsiszigeti kilátó. Aki ide felkapaszkodik, az csodás kilátásban gyönyörködhet. A négy szintes kilátó legmagasabb emelete 12 méter magasan áll.
Ha meg szeretné nézni keressen bizalommal, vevőink számára minden szolgáltatásunk ingyenes!


Elhelyezkedés

Szécsisziget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494242


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494242

Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szécsiszigeti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 623 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 205 882 Ft. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szécsisziget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.