star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Petőfitelep

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 436 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Szeged, Petőfitelep

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 436 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Petőfitelep

  • 104m²


Ár:

72 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Délceg vitéznek

Eladó családi ház Szegeden, a Petőfi-telep városrészben közel a központhoz!
A 436 m²-es telken helyet kap az udvari gépjárműbeálló és a mobil garázs mellett egy lakható melléképület, tároló, valamint némi zöldfelület is. Itt nyugodtan tarthat kutyát vagy cicát.
A kiváló állapotban lévő épület 82 m² nettó lakóterű, 270 cm-es belmagassággal,melyben 2 szoba, 1 nappali, konyha,spájz,étkező, 1 fürdőszoba és külön WC található. A tetőtér beépíthető,amellyel jelentősen növelhető a lakótér mérete. A ház ékessége a hatalmas -körülbelül 40 négyzetméteres - árnyékos terasz, mely a forró nyári napokon kellemes pihenésre csábít. Közvetlen parkosított udvara kapcsolatban van a házzal és a zöld övezet is ideális pihenést nyújt majd. A házba minden modern kényelmi elem elhelyezése megtörtént, így klíma, saját tároló, lakható melléképület, napvédő rolók, kertkapcsolat, garázs lehetőség, szúnyogháló és beépített szekrények is megtalálhatóak. Az ingatlant egy csendes utcában találjuk, ideális választás családosoknak.Jöjjön tekintse meg, és tegyen ajánlatot! Hívja Holecska Árpádot időpont egyeztetés miatt a 20/9540-254-es számon! Várom telefonját! beépíthető tetőtér, csendes utca, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, klíma, saját tároló, lakható melléképület, napvédő rolók, kertkapcsolat, garázs lehetőség, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Petőfitelep, Szeged Petőfitelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654626


+36 20

Ingatlannet kód: NET6654626


Az általad megtekintett eladó Szeged, petőfitelepi (Szeged Petőfitelep) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 436 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 692 308 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Holecska Árpád referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654626. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Petőfitelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.