star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Vezér és író utcák környéke

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 354 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Vezér és író utcák környéke

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 354 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Vezér és író utcák környéke

  • 95m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Kiváló elhelyezkedésű, sok lehetőséget kínáló zártsoros beépítésű ház eladó. Az Illyés Gyula téren, szép, parkosított környezetben található ingatlan 354 nm-es, saját helyrajzi számmal rendelkező önálló telken fekszik, amelyen a 95 nm alapterületű lakás, valamint kiszolgáló, gazdasági és garázs épületek állnak. A lakás, illetve az ingatlan két irányból is megközelíthető, egyrészt a tér felől egy gyalogos bejárón, másfelől az ingatlan mögötti utcáról, a kert felől is. A lakásban a nappali található a középpontban, innen közelíthető meg közvetlenül a két hálószoba, a konyha és azon keresztül fürdőszoba. Minden helyiség önálló bejárattal is rendelkezik. A szobák és a konyha megfelelően tágasak, jól hasznosíthatóak. A hálószobák nagyméretű ablakokkal rendelkeznek, amelyek a zöld térre néznek. A tetőtér beépíthető, amely a korának megfelelő állapotban van. A Berényi út és a Tompa Mihály utca közelsége ellenére meglehetősen csendes, nyugodt élet élhető az ingatlanban. A környéken karnyújtásnyira minden megtalálható, iskola, óvoda, bevásárlóközpont, orvosi rendelők, tömegközlekedés pillanatok alatt elérhető. A telken található garázsban és kiszolgáló épületben, valamint a hátsó utcában több autó parkolására is van elegendő hely.  


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Vezér és író utcák környéke


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585659


+36 70

Ingatlannet kód: NET6585659


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Vezér és író utcák környékei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 354 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 630 526 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Horányi Balázs referens a Horányi Balázs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585659. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Vezér és író utcák környéke ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.