star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 431 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 431 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 70m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME INGATLANIRODA eladásra kínálja Székesfehérváron a belvároshoz közel, Palotaváros szélén ezt a 2 szobás, egyszintes, felújított családi házat.

A ház 1965-ben épült tégla falazattal. A lakótér mérete 70 m2, alatta szintén 70 m2-en teljesen alápincézett, itt található a garázs és egy nagy tároló, a vegyestüzelésű kazán és a villanybojler. TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ!
2018-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek során hőszigetelést, műanyag nyílászárókat, új belső burkolatokat, cserép tetőhéjazatot, új villany-, víz- és szennyvíz vezetékeket kapott.

Helyiségei: lépcsős előtérből jutunk az előszobába, vele egy légtérben található az étkező. Jobbra nyílik a nappali és a hálószoba, szemben a fürdőszoba + WC, balra nyílik konyha és a kamra. Az étkezőből és a konyhából franciaerkélyre léphetünk ki. Fürdőszobája zuhanyfülkés.
A ház fűtését gázkazán ÉS vegyestüzelésű kazán biztosítja, a hőleadásért radiátorok felelnek. Minden nyílászáró műanyag és redőnnyel felszerelt. Falai mindenütt fehérek, a szobák ápolt fa parkettásak, a ház többi helyisége járólapos.

A telek mérete 431 m2, az utcafront felől teljesen zárt. A parkosított kert a ház déli oldalán terül el. Az diszkrét udvar sövénnyel körbevett, egyebekben füves terület, mely teret nyújt a meghitt családi programoknak. A ház bejárata előtt térköves kocsibehajtó, a kapu 2 méter magas és teljesen zárt.
Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához! CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ! Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Konyha
6.5m²
Előszoba
9m²
Szoba
14m²
Előszoba
4m²
Szoba
50m²
Fürdőszoba
3.5m²
Kamra
2m²
Szoba
19m²
étkező
12m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6567672


+36 30

Ingatlannet kód: NET6567672


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 431 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 1 214 286 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.