star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 265 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 679 m²

    telek

Vételár:

164,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 265 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 679 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 265m²


Ár:

164 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1994
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy önálló, belváros közelében található 2 lakrészből álló családi házat.

Az ingatlan 189 nm hasznos alapterületű, Porotherm 38-as téglaépítésű, Bramac és Tatai cserépfedésű. Két külön bejárattal rendelkezik, de a két lakás összenyitható.

Az autóját 20 nm-es garázsban tarthatja, mely az utcáról közvetlenül megközelíthető, s a fedett kapubejáróban (29 nm) még további két autó parkolhat.

Mivel az ingatlan két külön bejárattal rendelkező lakrészből áll, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének együtt élni a családjukkal, de mégis szeretnének egy kis privát teret is maguknak. Kiváló választás lehet továbbá pld. orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, ill. egyéb, otthon végezhető vállalkozás számára is. Befektetés esetén lehetőség van kétlakásos társasházzá nyilvánítani.

A nagyobbik lakrészben (nettó 134 nm, bruttó 143 nm) a földszinten egy tágas nappali, egy szoba, konyha, étkező, kamra, gardrób, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba wc-vel és egy vendég wc található. Ehhez a lakrészhez a tetőtérben még egy szoba, fürdő wc-vel, s egy kertre néző erkély tartozik.

A másik lakrészbe (nettó 54 nm, bruttó 73 nm) a földszinten található előtérben lévő lépcsőn jutunk a tetőtérbe, ahol egy amerikai konyhás nappali, 1 szoba, fürdőszoba wc-vel és egy erkély található. A szobák parkettásak, a többi helyiség kerámia lappal burkolt.

Az ingatlanhoz tartozik egy kellemes méretű kert, ahol akár pihenésre, grillezésre is van lehetőség. Fúrt kútból locsolhatja növényeit.

3 fázis is rendelkezésre áll. A meleg vizet, a fűtést 2 gázkazán biztosítja. A földszinti nappali-étkező-konyha padlófűtéses. A kétlakásos házra engedélyezték a kedvezményes gázfogyasztás elszámolást.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kiváló lokációval rendelkező, 2 generációs családi ház, kérem keressen elérhetőségemen a hét bármely napján.

Referencia szám: HZ087437


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653491


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653491

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 265 m², míg a hozzá tartozó teleké 679 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 164,9 millió Ft, négyzetméter ára 622 264 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.