star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szekszárd

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 527 m²

    telek

Vételár:

5,89 millió Ft

Eladó ház Szekszárd

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 527 m² telek

  • Eladó ház Szekszárd

  • 45m²


Ár:

5 890 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Eladásra kínáljuk a Szekszárd északi felében található 45m2-es tanyát. A városhoz nagyon közeli részen található, melyhez végig betonos út vezet. Az épület vályogból készült, viszont jó állapotban van. Az épülethez tartozik egy 20m-es pince is. A tetőszerkezet még sokáig nem igényel beavatkozást, viszont a tanya és a pince, igény szerinti felújítását kell mérlegelni.
A tanya 527m2-es területen van. A szemben lévő 1058m2-es terület, melyet egy 2m széles betonút választ el, régebben egy helyrajzi számon volt.
Az út megépítése miatt, most a leendő tulajdonos külön tudja megvásárolni a kettőt. Itt egy régi, mély kút van, ami jelenleg nincs használatban. Az igazi értéket az adja, ha mind a két területnek egy gazdája van. Kézséggel állok rendelkezésükre, finanszírozásban tudunk ajánlatot adni.


Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524366


+36 30

Ingatlannet kód: NET6524366


Az általad megtekintett eladó szekszárdi tanya 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A tanyáról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 527 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. A tanya ára 5,89 millió Ft, négyzetméter ára 130 889 Ft, ami a szekszárdi átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papp Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.