star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 115 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 115 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó ház Szentendre

  • 115m²


Ár:

115 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Szentendrén eladó egy igazi családi otthon a Vasúti villasoron! A teljesen felújított ikerházfél és a különálló, önálló bejáratú 45m2-es ház kiváló lehetőséget nyújt családoknak, akik szeretnének Szentendrén letelepedni.

Az ház alsó szintjén egy konyhával egybenyitott ebédlő, nappali, két szoba, fürdőszoba, külön WC és közlekedő található. Az emeleten további két szoba, nappali és fürdőszoba várja az új lakókat. A kisebb, önálló házban szintén két szoba, konyha és fürdőszoba lett kialakítva, így alkalmas lehet akár vendégek fogadására is.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, a thermo nyílászáróknak és a 15 cm vastag szigetelésnek köszönhetően energiatakarékosabb lett, kifejezetten rezsi barát. A víz- és villanyvezetékek cseréje, valamint a tetőszerkezet felújítása szintén megtörtént. A melegről kondenzációs turbó kazán gondoskodik.

Az ingatlanhoz egy 30m2-es fedett terasz, számos tároló helyiség és egy 45m2-es garázs, kazánház tartozik. A telek mérete 780m2, mely gondozott és teljesen privát. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség és tömegközlekedés mind 5-10 perc sétával elérhető.

Az ingatlan barátságos, világos, családias otthon, amely akár két generáció együttélésére is alkalmas. Emellett a kisebb ház kiváló lehetőséget nyújt bármilyen üzleti tevékenység kialakítására is. Ha szeretne Szentendrén letelepedni, ne habozzon! Jöjjön és tekintse meg ezt a fantasztikus lehetőséget!


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6389592


+36 20

Ingatlannet kód: NET6389592


Az általad megtekintett eladó szentendrei családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Resetár Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6389592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.