star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 94 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 070 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 94 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 070 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 94m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szentendrén – PANNÓNIATELEPEN – ELADÓ egy 1070 nm-es TELKEN FEKVŐ 61 nm ALAPTERÜLETŰ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ, 33 nm-es MELLÉKÉPÜLETTEL, 53 nm-es PADLÁSTÉRREL és BOROS PINCÉVEL.

Az ingatlan felújítandó állapotú, az 1970-es években épült kőből és téglából. A födém fából van, a tetőt pedig szalagcserép fedi.

A külső nyílászárók régi fa típusúak. Burkolatokat tekintve a vizes helyiségek, az előszoba, és a közlekedő járólapos, míg a nappali laminált parkettával és a hálószoba faparkettával van burkolva.

Egyszintes, kialakításra került egy előtér, nappali, hálószoba, egy fürdőszoba, ami némi felújításon esett át 2022-ben, egy konyha, amiből nyílik egy kamra.

A fűtésért gázkazán, valamint vegyestüzelésű kazán gondoskodik.

A kertben van egy 33 nm-es melléképület, továbbá kerti tárolók is lettek kialakítva.

Parkolás tekintetében autóbeállási lehetőség van telken belül egy autónak és a ház előtt van további 2-3 autó számára parkolóhely.

Közlekedés szempontjából a hév kb. 3 perc sétára található, amivel Budapest könnyedén megközelíthető, ezen felül az autóbusz állomás sem több, mint 10 percen belül elérhető.

Közelben iskola, óvoda, cukrászda, szupermarketek, gyógyszertár, drogéria 10 percen belül vannak.

TEHERMENTES és rövid időn belül költözhető.

Kivett lakóház besorolású, összközműves.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598316


+36 20

Ingatlannet kód: NET6598316


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 070 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 743 617 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598316. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.