star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 210 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 643 m²

    telek

Vételár:

177 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 210 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 643 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 210m²


Ár:

177 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÖRÖKPANORÁMÁS KÉT SZINTES CSALÁDI HÁZ SZENTENDRE, PISMÁNY RÉSZÉN! Fedezze fel ezt a gyönyörű, két szintes családi házat Szentendre festői Pismány részén. Az ingatlan örökpanorámás kilátást kínál, ahol a friss levegő és a természet közelsége garantált. A házban műanyag ablakok találhatóak, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva, így nyáron sem kell aggódnia a kellemetlen rovarok miatt.A ház MEDITERRÁN HANGULATOT áraszt, ami a nappali és a három hálószoba berendezésében is visszaköszön. Két erkély és egy nagy méretű terasz is rendelkezésre áll, ahonnan csodálhatja a környező tájat és élvezheti a nyugalmat.A házban a beépített gardróbszekrényeknek köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésre a pakolásra. Hálószobák mindegyike légkondiciónálóval felszerelt.A 643 nm-es telken parkosított, gondozott KERT található, mely automata öntözőrendszerrel van ellátva. A kertben található egy teljesen felszerelt JACUZZI is, ahol a mindennapok stresszét könnyedén levezetheti.A házban továbbá egy 4 személyes finn SZAUNA is helyet kapott, ahol a hideg téli napokon is meleget találhat. Az ingatlanhoz tartozik egy GARÁZS is, ami egy autó számára biztosít parkolási lehetőséget.A biztonság érdekében a ház KAMERÁVAL és RIASZTÓVAL van felszerelve, így nyugodtan élvezheti otthona nyugalmát.A közlekedés kiváló, a városközpont könnyen és gyorsan elérhető autóval, de a tömegközlekedési lehetőségek is rendelkezésre állnak, 2 perce található a buszmegálló.Ezt a csodálatos otthont különösen ajánljuk nagyobb családoknak, akik szeretik a természet közelségét és a nyugodt környezetet, de nem szeretnének lemondani a városi kényelemről sem. Továbbá, azok számára is ideális választás lehet, akik szeretik a wellness életstílust és értékelik a saját szauna és jacuzzi által nyújtott luxust.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: HZ040036


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624235


+36 30

Ingatlannet kód: NET6624235


Az általad megtekintett eladó szentendrei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 643 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 177 millió Ft, négyzetméter ára 842 857 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624235. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.