star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Szentes

  • 90m²


Ár:

23 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

adásra kínálunk Szentes központjában egy tágas 3 szobás polgári jellegű társasházi lakást.

A 90 m2-es lakás vegyes falazatú, tágas nappalival, jó elosztással, napfényes világos terekkel igazán jó helyen helyezkedik el, közel a Termál Gyógyfürdőhöz. A közelben megtalálható buszmegálló, orvosi rendelők, iskola és óvoda is. Fűtéséről gáz és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, meleg vizet villany bojler szolgáltat. A hálószobák parkettásak, a többi helyiség kerámia lappal burkolt. Bejárati ajtó hőszigetelt műanyagra lett cseréve, többi nyílászárója eredeti fa. Az ingatlanhoz tartozik egy 13 m2-es különálló garázs és egy 19 m2-es melléképület is. Az elkerített udvar használata kizárólagos.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!

Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket hétköznapokon 9-17 óra közt.

Referencia szám: M270174


Elhelyezkedés

Szentes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641798


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


23 900 000 Ft

Szentes

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 90m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641798

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentesi sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A sorház ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 265 556 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Pócsik Attila referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641798. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.