star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetbecse

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 760 m²

    telek

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó ház Szigetbecse

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 760 m² telek

  • Eladó ház Szigetbecse

  • 100m²


Ár:

49 990 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálok a Csepel-sziget csücskében egy jó kialakítású ingatlant!

Az egyik fő előnye, hogy könnyen megközelíthető mind a tömegközlekedéssel, mind pedig autóval. Ez nagyon fontos lehet, ha nagycsaláddal keres eladó ingatlant, hiszen a főváros innen még elérhető távolságban van, mégis csendes falusi, biztonságos környezetben nőhetnek fel gyermekei.

Ha még sem vágyik a főváros közelségére, akkor karnyújtásnyira található a sziget egyik méltán patinás kisvárosa, Ráckeve, ahol családjának érdekeiben minden fontos ügyet el tud intézni.

A Falusi Csok nagy előnye, hogy nagycsaládok ingatlan vásárlására specializálódott. Ezt az ingatlant kifejezetten a nagyobb családok igényeit szem előtt tartva alakították, mind elrendezésében, mind pedig nagyságában, így minden szükséges kényelmi lehetőség rendelkezésre állhat egy több gyermekes család számára.

A környék csendes és nyugodt. Emellett a közelben számos természeti és kulturális látnivaló található, így rengeteg programlehetőség áll a nagycsaládosok rendelkezésére, mindezek mellett a településen óvoda, iskola is működik.

Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szigetbecse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603281


+36 30

Ingatlannet kód: NET6603281

Az általad megtekintett eladó szigetbecsei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 760 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 900 Ft, ami a szigetbecsei átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baglyos Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetbecse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.