star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 430 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 430 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 90m²


Ár:

54 900 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladó ÖNÁLLÓ, HANGULATOS CSALÁDI HÁZ 473 nm telekkel! Alacsony rezsiköltség!

Az ingatlan összesen 131 nm alapterületű. A lakótér 90 nm + 10 nm hozzáépített tároló + 12 nm pince + 30 nm terasz + 25 nm a különálló garázs.
A falak vályogból készültek - aminek előnye, hogy a nyári napokat klíma nélkül is hűvösben tölthetjük. A vályogházak ellensége, a falak vizesedése erre az ingatlanra nem jellemző, köszönhetően az újszerű, falsíktól jócskán túlnyújtott tetőnek. Penészedésre sem hajlamos a ház, és statikailag is masszív, repedésmentes. A nyílászárók szigetelt üvegesek, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátva. A tetőtér teljes egészében beépíthető. Az esetleges bővítésre a helyi építési szabályzat is lehetőséget ad. Itt, az LKE-1 övezetben, a telek beépíthetősége 30%, a maximális épületmagasság 6,5m.

Elosztását tekintve kiváló, a nagyméretű teraszról beérkezünk az előszobába, tovább a folyosón előre haladva található a konyha, kamra, wc + fürdő és két hálószoba. Az előszobából nyílik még egy szoba.

A kert szépen parkosított, igényes. Az öntözést fúrt kút biztosítja. Helyt kapott még a kertben egy tároló, alatta pince és egy 25 nm-es garázs is, aminek tetőterében padlás lett kialakítva, rengeteg hellyel.

A ház terasza 30 nm alapterületű, teljes egészében fedett, magas kopásállóságú prémium, fagyálló járólappal burkolt. A kemence is a vételár részét képezi.

A ház 946 nm telken fekszik, ami ügyvédi megosztással rendelkezik. Az eladásra kínált telekrész ennek 1/2 része, azaz 473 nm.

Az elektromos hálózat főbiztosítéka 16A, a garázsban is van áram. A meleg vizet Ariston okos boiler biztosítja. A fűtést hangulatos öntött vas Toldi kandalló nyújtja, amelynek hatásfoka több mint 77%. Kiegészítő/tartalék fűtés gyanánt vannak energiatakarékos gázkonvektorok, illetve elektromos norvég fűtőpanel is.

Hitelre is megvásárolható, CSOK igényelhető rá. A tulajdoni lapon; Lakóház megnevezésű belterületi ingatlan. A telek jogilag is rendezett, a hátsó szomszéd - a telek másik tulajdonosa teljesen el van különítve, az ő bejárata másik utcáról (a Nap utcáról) nyílik.

A környéken buszmegálló 400 m-re, dohánybolt, pékség, 300 m-re, Szupermarket (Penny) 700 m-re A közlekedés infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, a H6 HÉV össze lesz kötve a H5 és H7 vonalakkal, az elővárosi gyorsvasút projekt keretében. Ennek befejezése 2023 év végére tervezett, így a helyi ingatlanárak jelentős emelkedése várható. Négy internet szolgáltató elérhető az utcában, optikai kábeles villámgyors internet is rendelkezésre áll. Az utca széles, aszfaltozott, ugyanakkor kis forgalmú - gyerekekkel is biztonságosan kerékpározhatunk, akár a közeli Duna-partig akár a tököli parkerdőig.

Jöjjön el, tekintse meg ezt az ingatlant! :)

Hívjon bizalommal! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet. 2022 év végén is tudok segíteni kedvező hitelhez jutni, akár 4,5 % thm-el!

Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek.

Az Ingatlancorner Kft. igen alacsony közvetítői díjjal, kizárólagosság nélkül is a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit. :)

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6443628


+36 70

Ingatlannet kód: NET6443628


Az általad megtekintett eladó szigethalomi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 430 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 610 000 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Hajnalka referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6443628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.