star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetmonostor, Horány

  • 122 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 482 m²

    telek

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó ház Szigetmonostor, Horány

  • 122 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 482 m² telek

  • Eladó ház Szigetmonostor, Horány

  • 122m²


Ár:

72 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ, KÉTGENERÁCIÓS, KÉTLAKI ÉLETHEZ, NYARALÓNAK, BEFEKTETÉSNEK

A Szentendrei-szigeten, Szigetmonostor Horány részének egyik csendes mellékutcájában, 482 m2-es ősfás telken, 122 m2 lakóterű, kétszintes, két önálló bejáratú lakrészből álló összközműves családi ház fedett autóbeállóval és egy vendégháznak alkalmas kis kerti lakkal eladó.
A lakóház tégla falazatú, hőszigetelt, Lindab lemez tetővel fedett. A földszinten (64 m2) előszoba, nappali, konyha-étkező, kamra, 2 szoba és fürdőszoba található. A külső lépcsőn megközelíthető tetőtérben (bruttó 58 m2) nappali, egy háló és fürdőszoba lett kialakítva. A fűtést és a háztartási melegvizet gázcirkó biztosítja, valamint a földszinten egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan 16 zónás riasztóval védett. A parkolást fából épült, fedett, viakolorral kirakott autóbeálló biztosítja, melynek részét képezi egy tágas, zárt szerszámtáróló. A kapu elektromos irányítású. A kert gyönyörűen gondozott, ősfás, parkosított, sok örökzölddel és virágzó növényekkel, kerti zuhanyzóval. A növények locsolása fúrt kútból megoldott. Az autóbeálló mellett kutyakennel van kialakítva.
A kert sarkában egy különálló, egylégterű kisház (kb. 15 m2) található, mely alkalmas vendégháznak, tárolónak, de téliesítésével akár állandó lakhatásra is.
Az ingatlan szép környezetben, erdőszélen helyezkedik el, a Duna-part, a helyi termelői piac és a szabadstrand 20 perces sétával elérhetők. Jó lehetőséget kínál több generáció együttélésére, kétlaki életre vágyóknak, nyaralónak vagy befektetési céllal történő hasznosításra egyaránt.


Elhelyezkedés

Szigetmonostor, Horány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586237


+36 30

Ingatlannet kód: NET6586237

Az általad megtekintett eladó Szigetmonostor, horányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 482 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 597 541 Ft, ami a szigetmonostori átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Pechtinger Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586237. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetmonostor, Horány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.