star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetmonostor

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 410 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Szigetmonostor

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 410 m² telek

  • Eladó ház Szigetmonostor

  • 35m²


Ár:

34 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!
Szigetmonostor Horány részén eladó felújított, bruttó 50 nm lakóterületű hétvégi ház, belterületi, lakóövezeti 410 nm-es telken.
A felújítás magában foglalta az elektromos vezetékek cseréjét, a termosztáttal vezérelhető padlófűtés kialakítását, szaniterek, burkolatok cseréjét. A fűtést ezenkívül falra szerelt elektromos fűtőpanelek is biztosítják, de kandalló is üzembe helyezhető.
A ház könnyűszerkezetes, de belülről 10 cm-es kőzetgyapot, kívülről 5 cm-es hungarocell szigetelést kapott. A tetőtérben 10 cm-es kőzetgyapotszigetelés lett letéve, ezzel fokozva a jó hőtartását az ingatlannak. A fa nyílászárók szintén felújítottak. A villanybojler szintén új, 100 literes, mely a tetőtérben kapott helyet.
A ház vízellátása kútról megoldott, házi vízművel, 2 éves hidroforral, így a vízdíjra a későbbiekben nem lesz gondja.
A következő helyiségek kerültek kialakításra:
-amerikai konyhás,étkezős nappali 22m2
-közlekedő 2,5 m2
-háló 5 m2
-fürdő 4 m2
-terasz 15 m2 (beépítésével növelhető a szobaszám).

A kert nagysága lehetőséget biztosít több autó beállására. A 2 pince ideális kerti szerszámok tárolására, műhely kialakítására. Pár perc sétával elérhető az Önért Közért, mely szinte már non-stop nyitvatartású, mindig friss pékárúval. De 10 perces sétával a Dunakeszire közlekedő komp kikötő is elérhető, mely 20 percenként közlekedik 5 perces menetidővel. Dunakeszin a kikötőnél távolsági busz indul Budapest- Újpest Városkapu felé.

További lehetőség 2 generáció számára, hogy az ingatlan mögötti telek kis házzal is eladó, egyben a kettő akár jelentős kedvezménnyel.
De akár befektetésnek, kiadásra is tökéletes, hiszen a Duna közelsége miatt mindig lesz rá kereslet.

Kérem keressen, ha kérdése van, vagy megtekintené, a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368292


Elhelyezkedés

Szigetmonostor, közel a Dunakeszi komphoz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660390


+36 70

Ingatlannet kód: NET6660390

Az általad megtekintett eladó szigetmonostori (közel a Dunakeszi komphoz) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m², míg a hozzá tartozó teleké 410 m². További jellemzői: a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 997 143 Ft, ami a szigetmonostori átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660390. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetmonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.