star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 260 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 023 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmárton 1. kép

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 260 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 023 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmárton

  • 260m²


Ár:

260 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Igazi ritkaság, a kert végében lévő Duna-ágKözvetlen Duna-part kapcsolattal (nem árterületen) eladó Szigetszentmárton kedvelt, csendes részén egy nettó 260 nm-es örök panorámás 3 szintes családi ház, saját horgászstéggel és a hozzátartozó 35 nm-es vendégházzal. Egyedülállóan nagy közvetlen 1023 m2 vízparti telek!!

Az ingatlan 2005-ben, téglából épült amit akkori tulajdonosa kőművesként saját magának épített. Kiváló lehetőség azok számára, akik a vízpart szerelmesei, hiszen itt lehetőség van horgászatra, fürdésre, csónakázásra, különböző vízi sportokra. Azok figyelmébe is ajánljuk akik esetleg üzleti lehetőségként panziót csinálnának, hiszen az ingatlan 7 szobával és egy különálló vendégházzal is rendelkezik.

Alagsor:- 2db hobbi helyiség- kazán ház és mosókonyha- fürdőszoba, wc

Földszint:- előszoba- fürdőszoba- wc- konyha- kamra- étkező- gardrób szoba- lépcsőház- szoba- nappali Dunára néző- télikert két oldalon teli ablakokkal a Dunára nézve

Emelet:- fürdőszoba- WC- 4 szoba, ebből az egyik szoba a Dunára néző erkéllyel- gardrób szoba

Vendégház:-szoba és konyha kialakítás-zuhanyzó-wc

Az ingatlan a páratlan szépségű, Kis-Duna közvetlen vízpartján helyezkedik el. A nappaliból, télikertből vagy a tetőtéri hálószobából olyan látvány tárul elénk, ami igazi ritkaság, napról-napra bele lehet szeretni ebbe a házba és környezetébe.

2019-2020 között egy nagy felújításon esett át a ház, amikor is megkapta jelenlegi dizájnját. Letisztult, minőségi kerámia burkolatok, mindenhol hasonló stílus. Festés, vezetékek karbantartása, tetőszigetelés, fűtési rendszer karbantartása, ami 2022-ben újra lett tisztítva és több zónás fűtés lett kiépítve. Hűtő-fűtő klímák lettek felszerelve. 

 A főbejárati elektromos kapun behajtva az első épület egy garázs, amiben egy autó kényelmesen elfér, a garázs mögött egy 6 m2 es műhely kapott helyett, aminek hátsó részén pedig egy fatároló. Tovább haladva viakolor bejárón csodás kép fogad minket. Mindenhol buja zöld bokrok és tuják, illetve pár gyümölcs facsemete díszíti a kertet. A hatalmas füves területen pedig kiváló lehetőségek nyílnak. A folyamatos öntözés saját kútból oldja meg az öntözőrendszer. El érkezve a házhoz egy viszonylag nagy méretű (35 m2) vendégház található, amiben fűrdő van, wc és konyha előkészítés. 4 ágy kényelmesen elfér benne.

Tovább haladva a vendégháztól egy nagyon izgalmas teraszra érünk, ami kiváló lehetőséget ad baráti összejövetelekre (24 m2).

A teraszról nyílik a ház egyik bejárata ami a konyhába (13,5 m2) vezet. A konyha új konyhabútort kapott 2022-ben gépekkel együtt, ami természetesen garanciális még (Ikea).

Innen nyílik egy kamra (2,4 m2) ahol kényelmesen lehet tárolni sok mindent.

A konyhából a közlekedő folyosóra, ebédlőbe (10,5 m2) jutunk, illetve az ebédlőből nyílik egy másik szoba is (10,5 m2).

A közlekedőn tovább haladva lehet a lépcsőházban fel vagy lejutni a szintekre, illetve itt lehet elérni a fürdőszobát (7,5 m2) amiben egy 2022-ben beszerelt Ravak sarokkád van a kényelmes fürdést szem előtt tartva. A fürdő mellett wc (1,35 m2) található egy kézmosóval. Innen kilépve tudunk eljutni a nappaliba (17,54 m2) illetve a télikertbe (15,66 m2) amit egy hatalmas üvegfal, illetve kétszárnyú ajtóval lehet szétválasztani. A nappali kényelmesen tág dél-keleti fekvésű. A télikert egy olyan pontja a háznak, hogy ha vendégek jönnek akkor szinte biztos, hogy oda akarnak majd leülni. Gyönyörű kilátás és harmónia jellemzi.

A lépcsőházban feljutva az emeletre egy hatalmas fogadó térbe lépünk, innen nyílik a fürdőszoba, wc és a hálószoba is. A hálószoba tágas (18,2 m) és a panoráma egyszerűen leírhatatlan. A Kis-Duna szépsége egyszerűen meseszép, amit megcsodálhatunk az erkélyről is ha kilépünk a hatalmas erkély ajtón.

A fürdőszobában (6,27 m2) egy zuhanyzó és egy mosdó került kialakításra. A mellette lévő helyiségben a wc (1,8 m2) került, amiben szintén van kézmosó.

Közlekedő folyosón tovább haladva három szoba lett kialakítva egyenként (9 m2).

Az alagsorban két nagyobb helyiség van (60,4 m2) amiben leendő tulajdonosa eldöntheti, hogy hobbi szobákat alakít ki, vagy műhelyt. Az egyik helyiségben helyet kapott egy zuhanyzó és egy wc is. Itt kapott helyet a ház gépészete is, ami külön helyiségben van. Két kazán található itt az egyik gáz, a másik fatüzelésű, továbbá egy 100 literes melegvíz tároló. Van mosógép kiállás is.

Főbb technikai jellemzők 

alagsor:- gázkazán- fatüzelésű kazán- melegvíztároló- műanyag nyílászárók- kerámia burkolat mindenhol- 2 db radiátor helységenként- gépházban mosógép kiállás- szauna elektromos hálózat előkészítés

földszint:-műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló-kerámia burkolat mindenhol-padlófűtés és radiátorok vegyesen-mozgásérzékelős riasztórendszer-vieókamreás kaputelefon és elektromos kapunyitó-kábel tv kiépítés-klíma 2 db-elektromos redőny kiépítés-2022-es ikea konyhabútor

tetőtér:-fa és kerámia burkolatok-radiátorok-Klíma 3 db-műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló

vendégház:-kerámia burkolatok-radiátorok-műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló

A kert locsolása öntözőrendszeren keresztül, kútból.

Az ingatlan zsákutcában helyezkedik el, átmenő forgalomtól mentes.

A Duna ezen szakaszát zsilip rendszerrel szabályozzák, így soha nem árad ki.

Közlekedését tekintve nem csak autóval, de motorcsónakkal is megközelíthető, de a tömegközlekedés is remek, Volánbusz, hév, Szigetszentmárton állomásáról kisbusz közlekedik. Autóval kb. 40 perc alatt be tudunk érni Budapestre.

Ajánljuk azoknak, akik az egyedi meghitt természetközelséget keresik, a nyugalom szigetén!


Elhelyezkedés

2318, Szigetszentmárton, Dunapart-felső utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6653383


+36 20

Ingatlannet kód: 6653383

Az általad megtekintett eladó szigetszentmártoni (Dunapart-felső utca ) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 023 m². Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a szigetszentmártoni átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Fejsza Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653383. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.