star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 280 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 280 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 280m²


Ár:

129 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Szigetszentmiklós csendes kertvárosi részén eladó ez a gyönyörű, rönkfából és téglából épült egyedi családi ház.
Ez az ingatlan természet közeli és egyben nagyon modern kivitelezésben épült. A fa kellemes illatának és színének egyvelege hozza meg az igazi otthon érzést. A tulajdonos maga építette, betartva minden kötelező szabályt és előírást!
Az épület 2009-ben épült és 565 nm-es telken helyezkedik el.
Alsó szint: két autó beállására is alkalmas, burkolt 55 nm-es elektromos garázskapuval felszerelt garázs, mosókonyha, konyha, edzőterem, lépcső.
Földszint: amerikai-konyhás nappali, kamra, különálló ebédlő, 2 fürdőszoba + WC egyben, hálószoba. A nappaliban kapott helyett a szépen kivitelezett vízteres kandalló, amivel megoldható akár az egész ház fűtése.
Felső szint: 3 hálószoba, erkély és fürdőszoba (zuhanykabin) + WC.
Az otthon melegéről a kandallón kívül még kondenzációs kazán, 3 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik, az alsó szinten padlófűtés, az emeleten pedig radiátoros hőleadás van.
Thermoplán ablakok elektromos redőnnyel vannak ellátva. Riasztó rendszer a teljes ingatlanra ki lett építve. A ház hőszigeteléssel ellátott. Az ingatlanra elektromos kapun keresztül történik a bejutás.
A házból kilépve tujákkal, virágokkal, gyümölcsfákkal parkosított füves kertbe érkezünk, melyek öntözéséről kiépített locsolórendszer gondoskodik.
Családi összejövetelekre is alkalmas egyedien kialakított 30 nm-es zsindelytetővel ellátott kemence, grillező és bográcsozó hely is helyett kapott, mely burkolata térkővel lett kirakva.
Közelben iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárló központok.
Budapest autóval az M0 autópályán ill. Csepelen keresztül rövid idő alatt megközelíthető. Tömegközlekedés a helyi buszjárat, távolsági busz és HÉV- vel lehetséges.
Ajánlom az ingatlant családosoknak és összekötözőknek. Több generáció lakhatására is ideális.
Keressen bizalommal!

https://youtu.be/6dTd-Ey-O2Q


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6540964


+36 70

Ingatlannet kód: NET6540964


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 463 929 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csikós Marianna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.