star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 290 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 851 m²

    telek

Vételár:

123,9 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 290 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 851 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 290m²


Ár:

123 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklóson az Oázis Wellness Fürdő közelében eladó egy két lakóházas családi ingatlan 851nm nagyságú, két utcára nyíló telekkel. Egy háromszintes ( 290nm lakótér ) és egy egyszintes ( 66nm lakótér ) tégla családiház, valamint egy téglából épült garázs ( 24nm ) található a telken.

A háromszintes családiház szuterén szintje 110nm alapterületű, jelenleg lakásként van használatbavéve, de üzleti engedéllyel rendelkezik, így válalkozás céljára is remekül használható. 

A felette lévő lakótér 180nm nagyságú, belső kétszintes, 3 hálószoba, 1 étkező, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba helységekből álló, rusztikus hangulatú, tágas terekkel rendelkező otthon. Gyönyörű, tölgyfából készült lépcső vezet fel az emeletre, ahol jelenleg 2 hálószoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba és 1 konyha található, így ez a lakótér akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.  

A földszinten található nappaliból nyílik a lakás be- és kijárata, ami egy lépcsős teraszról közelíthető meg. Ennek a terasznak egy része beépítésre került, jelenleg télikertként, pihenő szobaként funkcionál. 

Az egész ház fűtése gázkazánról működik, de van egy vegyestüzelésű kazán is másodlagos fűtésként. A melegvizet villanybojler biztosítja mindhárom szinten.

A telken található másik épület egy 60nm-es téglaház, amiben 1 hálószoba, 1 nappali, előtér, étkezős konyha, kamra és fürdőszoba helyiségek lettek kialakítva. Fiatalos hangulatú lakás, tágas terekkel. Itt a fűtést és a melegvizet is villanycirkó biztosítja. Ez a házikó a hátsó utcából is kényelmesen megközelíthető. Jelenleg is innen van a bejárata és autóbeállási lehetősége.

Található még a telken egy 24nm nagyságú garázs és egy 15nm nagyságú fából készült szaletli is.

Ez a családi ingatlan nagyon kedvező adottságokkal rendelkezik, hiszen a két ház két külön utcából közelíthető meg, így akár összeköltözőknek, de akár albélettel foglalkozó befektetőknek is ideális lehet.

Ha bővebb infót szeretne kapni ezzel a kivételes lehetőséggel kapcsolatban, akkor keressen bizalommal.

 

Irányára: 123.900.000 Ft

 

A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti a kertesház kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553020


+36 70

Ingatlannet kód: NET6553020


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 290 m², míg a hozzá tartozó teleké 851 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 123,9 millió Ft, négyzetméter ára 427 241 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czirják Györgyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553020. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.