star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 383 m²

    telek

Vételár:

92,9 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 383 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 103m²


Ár:

92 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kezdhetném azzal, hogy Szigetszentmiklóson város központhoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben szeretném a figyelmébe ajánlani, ezt a 3 szoba nappalis remek családi házat.

Leírhatnám, hogy az ingatlan 383 nm es összközműves telken,
103 nm alapterületű, 2013-ban épült beton sávalapra 30-as Phorotherm téglából, 8 cm homlokzati szigeteléssel, beton födémmel, cserép tetővel. Az otthon melegét kombi gázkazán biztosítja padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, a nyílászárók műanyag szerkezetűek redőnnyel szereltek. Azt, hogy a kert csodásan karbantartott parkosított, öntöző rendszerrel ellátott, dísz növényekkel ízlésesen beültetett, és a nyári melegben a csodás fák árnyéka alá húzódhatunk.
De nem teszem mert, ez mind kiderül a hirdetésben feltöltött képekből!

Amit leírni nem lehet, az amit nem lát, az OTTHON!
Otthon az ahova este valaki hazavár, ahol nem csak alszol, hanem pihensz, kipihened magad. Ahol összejöhet az egész család a hatalmas teraszon, az otthonos nappaliban!
Ahol ez mind megvan az az OTTHON!
Ezt az érzést, csak akkor tudom megmutatni Önnek, ha SZEMÉLYESEN TALÁLKOZUNK.

FINANSZÍROZÁS:
Nálunk mindent egy helyen intézhet:
- hivatalos ingatlanközvetítés;
- szakszerű jogi képviselet;
- profi CSOK-PLUSZ, és hitelügyintézés: 16 Bank, több mint 100 konstrukció;

VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!

A részletes adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető a www.gdn-ingatlan.hu/adatvedelem oldalon. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366106


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Csépi út közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640077


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640077


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Csépi út közelében) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 383 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 92,9 millió Ft, négyzetméter ára 901 942 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Csík Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640077. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.