star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetvár

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 691 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Szigetvár

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 691 m² telek

  • Eladó ház Szigetvár

  • 100m²


Ár:

34 990 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Szigetváron eladó egy tágas, 4+1 szobás, tégla családi ház, csendes környéken!

Ha egy kényelmes, otthonos és jól felszerelt házat keresel, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szigetváron, a városközponttól néhány percre, nyugodt helyen kínálom eladásra ezt a téglaépítésű, földszint+ tetőtér elrendezésű családi házat, 691 m2-es telken. A házban 4 hálószoba, és egy fél szoba van, amelyhez egy kb. 2 m2-es erkély is tartozik. A fürdőszobákban sarokkád és zuhanyozó is van, mindkét szinten wc-vel. A ház kétharmada kívülről szigetelt, a tető agyagcserép, amely régi, de kiváló állapotú. Az ablakok fából készültek, dupla üvegűek, az utcára néző kettő alumíniumredőnnyel van ellátva. A ház központi-fűtésű, külön kazán-helyiségben van a vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán. A villanyhálózat 10 éve lett felújítva, mindenhol rézvezetékre cserélve. A konyhában, és a mellékhelyiségekben járólap, az emeleti 2 szobában hajópadló burkolat van. Az alsó szinten található szoba burkolata két éve lett felújítva, kicserélve. A házhoz tartozik egy 68 m2-es, négy részre osztott melléképület két műhellyel és két kis raktárral, valamint egy nyári konyha. A ház mögött gondozott kert van füge, málna, és sárgabarack fákkal. A ház költözhető állapotú, de van benne lehetőség egy sokkal modernebb lakás kialakítására is.

Ne késlekedj, hívj még ma, és nézd meg ezt a remek családi házat!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
20m²
Szoba
22m²
Szoba
22m²
Fürdőszoba
12m²
Konyha
15m²
Előszoba
10m²

Elhelyezkedés

Szigetvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649776


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649776


Az általad megtekintett eladó szigetvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 691 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 349 900 Ft, ami a szigetvári átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Sebők Ildikó referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649776. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.